EUROLYGA 2023

Staigmenos Serbijoje sulaukęs N. Jokičius: kai būsiu senas, storas ir irzlus, pasakosiu vaikams apie tai

Savaitės pradžioje paaiškėjo, kad naudingiausiu NBA reguliariojo sezono krepšininku antrus metus iš eilės tapo serbas Nikola Jokičius. Savo sezoną jau užbaigęs 27-erių vidurio puolėjas jau yra sugrįžęs į savo gimtinę ir laiką leidžia poilsiui.

N.Jokičiui Serbijoje buvo įteiktas naudingiausio NBA žaidėjo apdovanojimas.<br>„Denver Nuggets“ instagramo ir stopkadro nuotr. koliažas.
N.Jokičiui Serbijoje buvo įteiktas naudingiausio NBA žaidėjo apdovanojimas.<br>„Denver Nuggets“ instagramo ir stopkadro nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-12 13:52

Ketvirtadienį 211 cm ūgio milžinas sulaukė staigmenos – į Somboro miestelį Serbijoje atvyko „Denver Nuggets“ klubo atstovai, kurie N.Jokičiui oficialiai įteikė naudingiausio žaidėjo apdovanojimą.

Tokio pasitikimo nesitikėjęs serbas laiką leido važinėdamas arklio tempiamu vežimu, o sugrįžęs į arklides neslėpė nuostabos ir susijaudinimo.

Skambant serbiškoms dainoms, plojimams bei aplinkinių sveikinimams N.Jokičiui buvo įteiktas simbolinis apdovanojimas.

„Dabar apie tai net negalvoju, bet kai būsiu senas, storas ir irzlus, pasakosiu savo vaikams, kad gerai žaidžiau krepšinį“, – nurimus emocijoms specialios laidos metu kalbėjo N.Jokičius.

Serbas tapo vos penktuoju vidurio puolėju NBA istorijoje, kuriam pavyko laimėti naudingiausio reguliariojo sezono žaidėjo titulą antrus metus paeiliui.

„Nesu kažkuo išsiskiriantis vyrukas, bet būti istorijos dalimi man reiškia labai daug“, – tarė N.Jokičius.

„Nuggets“ vidurio puolėjas už savo nugaros paliko antrąją vietą užėmusį Joelą Embiidą ir trečioje pozicijoje likusį Giannį Antetokounmpo.

Šiame NBA sezone N.Jokičius vidutiniškai per rungtynes įmesdavo po 27,3 taško, atkovodavo po 13,7 atkovoto kamuolio ir atlikdavo po 7,8 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.