EUROLYGA 2023

Kovinga komanda įkvėpė Š. Jasikevičių: „Turime kovoti iki mirties“

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai atsigavo po skaudaus pralaimėjimo pirmose ACB Ispanijos finalo serijos rungtynėse, kai trečiadienį namuose 71:69 (13:17, 19:15, 24:22, 15:15) įveikė Madrido „Real“ krepšininkus ir išlygino serijos iki trijų pergalių rezultatą 1-1.

 Š. Jasikevičius.<br>Barca Basket nuotr.
 Š. Jasikevičius.<br>Barca Basket nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2022, 7:48 AM, atnaujinta Jun 16, 2022, 7:51 AM

„Sveikiname mūsų sirgalius ir žaidėjus. Jie rodė didžiulę pastangą, visiškai kitokią nei prieš 48 valandas. Turime padėkoti „Palau“, nes ryšys su sirgaliais mums padėjo svarbiais momentais.

Nikola Mirotičius parodė, kad yra vienas iš mūsų lyderių. Jis žaidė daug minučių, daug kentėjo. Dabar turime atsigauti, vykti į Madridą ir bandyti laimėti trečiąsias rungtynes.

Kodėl nelaimėjus Madride? Bet žaidėjai turi kovoti iki mirties. Taip yra. Turime mirti mūšio lauke. Visi labai pavargę. Bet dabar išgyvens tas, kurio širdis, drąsiausia ir švariausia galva. Mes kovojome daug mėnesių ir mums liko tik kelios dienos. Šiandien matėme neįtikėtiną mūšį“, – kalbėjo 46-erių lietuvis.

Šaras liko labai patenkintas komandos parodyta reakcija ir yra įsitikinęs, kad penktadienį Madride, kur bus žaidžiamas trečiasis mačas, jie atiduos viską, kad laimėtų.

„Prieš 48 valandas mes nesimušėme, negalėjome atsigauti po ankstesnės serijos. Šiandien buvo kažkas kita. Berniukai išėjo su energija ir žinojo, kaip kentėti.

Ši komanda visada reaguoja, mačiau, kad ji susirūpinusi, rodė gerą požiūrį. Pradėjome 2:12, bet taip gali nutikti bet kada. Tačiau žaidėjai, pakilę nuo solo, įžengė su labai didele energija. Vėliau prisijungė ir lyderiai. Dabar turime žengti dar vieną žingsnį toliau.

Turime kovoti iki mirties ir būti dėmesingiems daugeliui smulkmenų“, – pasakojo treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.