EUROLYGA 2023

Atvirai kalbėjęs D. Itoudis atskleidė, kokius žaidėjus nori matyti „Fenerbahce“ klube

Naujasis Stambulo „Fenerbahce“ komandos  vyriausiasis treneris Dimitris Itoudis atskleidė savo tarpsezonio planus.

 D. Itoudis.<br> Fenerbahce klubo nuotr.
 D. Itoudis.<br> Fenerbahce klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2022, 9:25 PM

Aleksandarą Džordževičių Stambule pakeitęs graikas patvirtino, jog bando įsigyti vieną iš Tel Avivo „Maccabi“ klubo lyderių.

„Vyksta derybos su Scottie Wilbekinu. Šiuo metu vyksta derybos tarp dviejų klubų. Esu tikras, kad mūsų prezidentas padarys viską, kas įmanoma dėl komandos“, – atvirtai kalbėjo D.Itoudis.

29-erių metų S.Wilbekinas taip pat buvo siejamas su kitomis Eurolygos komandomis, nors jo sutartis su „Maccabi“ tęsiasi iki 2022–2023 m.

Naujienų portalo sport5.co.il žurnalistas Omri'as Manhime praneša, kad už 188 cm ūgio krepšininką turkai „Maccabi“ komandai sumokės daugiau nei 1 mln. JAV dolerių.

2021–2022 m. gynėjas Eurolygoje fiksavo 15,4 taško, 4,1 rezultatyvaus perdavimo, 2,1 atkovoto kamuolio ir 15,1 naudingumo balų vidurkius.

„Turėjau galimybę pasikalbėti su Janu Vesely. Visi žinome, koks svarbus J.Vesely yra „Fenerbahce“ ekipai. Taip pat žinau, kad klubas jam pateikė pasiūlymą, bet sprendimas priklausys nuo jo ir jo šeimos“, – kalbėjo naujasis treneris.

32-ejų metų J.Vesely svarstė galimybę pratęsti sutartį, tačiau Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ pateikė geresnį pasiūlymą ir čekas nutarė palikti Tukrijos klubą.

Čekas Eurolygoje vidutiniškai pelnydavo po 13,6 taško, atkovodavo po 6,1 kamuolio, atlikdavo po 2,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 18,2 naudingumo balo.

Buvęs D.Itoudžio auklėtinis Maskvos CSKA klube – Nando de Colo praėjusį sezoną rungtyniavo Stambule, tačiau dabar tapo laisvuoju agentu, o komandą jau paliko Danilo Barthelis ir Ahmetas Duverioglu.

Tuo tarpu „Fenerbahce“ jau papildė Johnathanas Motley ir Samet Geyik.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.