EUROLYGA 2023

S. Scariolo žavėjosi Lietuvos rinktinės fiziškumu, bet pralaimėjimo nesureikšmino R. Fernandezas Vilniuje nežais

Ispanijos rinktinės treneris Sergio Scariolo po pralaimėjimo Lietuvos nacionalinei krepšinio rinktinei (77:82) nenuleido galvos ir teigė, kad tai yra tik proceso dalis.

 S. Scariolo.<br>Zumapress/Scanpix nuotr.
 S. Scariolo.<br>Zumapress/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 17, 2022, 10:19 AM, atnaujinta Aug 17, 2022, 10:24 AM

„Nepaisant pralaimėjimo, žaidėme labai gerai, – antradienį po rungtynių Gran Kanarijoje kalbėjo italas. – Prastą pataikymą lėmė mūsų varžovų fizinė jėga. Turime sumažinti milžinišką fizinį varžovų pranašumą, kai žaidžiame su tokiomis rinktinėmis kaip Lietuva.“

Draugiškame mače Lietuvos krepšininkai pirmavo visų rungtynių metu, o trečiojo kėlinio metu turėjo net 15 taškų pranašumą.

„Panašių komandų Europos čempionate bus nemažai. Visgi neblogai organizavome atakas ir atlikome 23 rezultatyvius perdavimus. Puolime vaizdas nebuvo prastas, bet buvo ir nepataikytų paprastų metimų, kuriuos turėjome pataikyti“, – teigė treneris.

Ketvirtadienį abi rinktinės susitiks dar kartą, tik šįkart dvikova vyks Vilniuje. Tiesa, S.Scariolo atskleidė, kad mače nežais aukštaūgis Willy Hernangomezas ir veteranas Rudy Fernandezas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.