EUROLYGA 2023

Serbui Bogdanui Bogdanovičiui didžiausia „EuroBasket“ favoritė yra Slovėnija

Bogdanas Bogdanovičius tiki Serbijos sugebėjimais laimėti „EuroBasket“ auksą, tačiau didžiąja favorite laiko kitą komandą.

 Bogdanas Bogdanovičius.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Bogdanas Bogdanovičius.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2022, 1:36 PM, atnaujinta Aug 28, 2022, 1:41 PM

NBA klubo „Atlanta Hawks“ gynėjas Bogdanas Bogdanovičius šeštus metus iš eilės surengė savo savo kasmetinę BB (krepšininko inicialai) stovyklą gimtajame Belgrade.

B.Bogdanovičius šią vasarą negalėjo prisijungti prie Serbijos rinktinės dėl kelio operacijos, tačiau sekas komandų pasirengimą.

„Aš labai tikiu mūsų vaikinais. Tai panaši komanda kaip žaidė pasaulio čempionate. Yra energijos, tarpusavio supratimo ir dar kažkas naujo bunda.

Džiaugiuosi, kad žaidžiame gerą ir gražų krepšinį. Žiūrovai mėgaujasi tuo, ką darome. Viskas prasideda nuo Nikolos Jokičiaus.

Esame favoritai laimėti medalius ir tikiuosi pagaliau pasieksime auksą. Tai bus labai sunkus čempionatas. Mums nepasisekė praėjusiame pasaulio čempionate, bet dabar turėtume mėgautis tuo, ką vaikinai mums paruošė“, – kalbėjo serbas „Mozzart“ portalui.

Jis „EuroBasket“ favoritais vadina slovėnus: „Nelabai žiūrėjau pasiruošimo rungtynes. Kaip ir kiekvienais metais, slovėnai yra Nr. 1 mano nuomone. Su Prancūzija ir Lietuva visada sunku. Jie yra stiprūs. „EuroBasket“ blogų komandų nėra. Tikrai sunku bus laimėti medalį.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.