EUROLYGA 2023

Ž. Obradovičius įsitikinęs – „Žalgiriui“ Belgrade bus karšta

Kauno „Žalgiris“ (2/2) tęsia Eurolygos sezoną, kuriame ketvirtadienį laukia akistata su Belgrado „Partizan“ (1/3) klubu.

Želimiras Obradovičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Želimiras Obradovičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-10-27 11:15

Po sėkmingos praėjusios savaitės kauniečių tikslas – tęsti gerą seriją ir iškovoti pirmąją Eurolygos pergalę išvykoje. Tiesa, tai padaryti bus labai sunku, nes „Žalgirio“ Belgrade lauks tūkstantinė aistruolių armija.

„Žalgiris atvyksta į „Stark“ areną ir visi tikimės, kad mūsų atmosfera bus tokia, kaip per pirmas dvejas rungtynes, – prieš mūšį kalbėjo „Partizan“ treniruojantis Želimiras Obradovičius. – Atlikome paskutinių dviejų „Žalgirio“ rungtynių analizę ir pamatėme, kad komanda žaidžia labai agresyviai, ypač gynyboje. Po geros gynybos jie nori greitai pereiti į puolimą.

Tokiems dalykams turime pasiruošti iš anksto. Tada yra tai, ką jie Eurolygoje šiuo metu daro geriausiai, –  puolime atkovoti kamuoliai. Paskutinės dvejos jų rungtynės taip pat parodė, kad jie gali gerai reaguoti esant neigiamam rezultatui. Tai matėme prieš „Virtus“. Šiose rungtynėse reikės maksimalios koncentracijos, gero pasiruošimo ir teks daryti viską, kad sužaistume taip, kaip tai darėme pastarosiose dvikovose.“

„Partizan“ kol kas per keturis turus savo sąskaitoje turi vieną pergalę. Tai jiems pavyko padaryti praėjusią savaitę, kuomet buvo įveikta Bolonijos „Virtus“ ekipa (90:62).

Rungtynes iš Belgrado nuo 21 val. 30 min. sekite portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.