EUROLYGA 2023

Vilniaus „Ryto“ sirgaliai Salonikuose sulaukė graikų niukso – iš arenos pateko į areštinę

Ištikimiausi Vilniaus „Ryto“ krepšinio aistruoliai trečiadienį vakare siekė palaikyti ekipą FIBA Čempionų lygos įkrintamosiose varžybose prieš vietos PAOK komandą, tačiau vietoj to pateko į graikų policijos areštinę. Kaip teigė patys sirgaliai, vietos policija tikino, kad tai padaryta jų pačių saugumui. Apie tai jie parašė sostinės „Ryto“ ekipos sirgalių grupė „B Tribūna“ savo socialinėje paskyroje feisbuke.

 Vilniaus sirgaliai buvo simti ir nuvežti į Salonikų policijos nuovadą.<br> tribunab nuotr.
 Vilniaus sirgaliai buvo simti ir nuvežti į Salonikų policijos nuovadą.<br> tribunab nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2023, 12:05 PM, atnaujinta Jan 12, 2023, 12:10 PM

Vilniaus „Ryto“ klubas trečiadienį išvykos Čempionų lygos rungtynėse 78:81 nusileido PAOK ekipai ir neuždarė įkrintamųjų varžybų serijos dėl patekimo į „Top 16“ etapą.

Pirmose rungtynėse vilniečiai šventė pergalę 85:62, tačiau svečiuose to pačio pakartoti nepavyko, tad serijos rezultatas tapo 1:1 ir lemiamas mačas bus žaidžiamas Vilniuje sausio 17-ąją.

Apie situaciją su areštine „B Tribūna“ atstovai parašė: „Į Salonikus komandos palaikyti nuvyksta 4 rytfaniai ir 2 DT. Dar gerokai prieš rungtynes gaunamos gan griežtos taisyklės dėl komandos (ne)palaikymo.

Negalima stovėt, rodyt vėliavos. Kitu atveju būsim išvaryti iš arenos. Nusprendžiam, kad liksim prie savo stiliaus ir kelios akimirkos prieš švilpuką pradedam palaikymą.

Be didesnių ceremonijų vietinės apsaugos ir policijos esam išvedami iš arenos ir priedo praleidžiam keletą valandų graikiškoje areštinėje.

Cituojant „dėl mūsų saugumo“. Bendrai – nekoks vakaras ir žaidimui, ir palaikymui. Kitos rungtynės bus ne tik apie krepšinį.“

Tarp palaikančių ekipą tribūnoje buvo ir klubo vienas iš vadovų Darius Gudelis, tačiau  nežinia, ar jis buvo išvežtas į nuovadą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.