EUROLYGA 2023

Po treniruotės – K. Maksvyčio pažadas lrytas.lt portalui: pergalė bus Specialiai lrytas.lt, Barselona

Trečiadienį Kauno „Žalgiris“ Barselonos mieste pradės savo Eurolygos atkrintamųjų varžybų žygį. Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Palau Blaugrana“ arenoje stos į pirmąją serijos iki trijų pergalių kovą su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ekipa, kuriai atstovauja Rokas Jokubaitis.

Po uždaros treniruotės „Žalgirio“ krepšininkai kovingomis nuotaikomis paliko „Palau Blaugrana“ areną.<br>Stopkadrų koliažas.
Po uždaros treniruotės „Žalgirio“ krepšininkai kovingomis nuotaikomis paliko „Palau Blaugrana“ areną.<br>Stopkadrų koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Specialiai lrytas.lt, Barselona (Katalonija)

2023-04-26 16:11

Antradienį vakare į Katalonijos sostinę atvykę žalgiriečiai trečiadienio popietę surengė uždarą treniruotę ir išbandė 1971 metais atidarytos „Palau Blaugrana“ arenos lankus.

Po treniruotės „Žalgirio“ žaidėjai kartu su trenerio K.Maksvyčio štabu išskubėjo į autobusą, bet į senutėlę areną jie sugrįš dar šį vakarą.

Po treniruotės „Palau Blaugrana“ duris pravėręs Kauno klubo strategas iš Darbėnų šyptelėjo.

„Bus“, – lrytas.lt paklaustas, ar bus iškovota pergalė trečiadienį, trumpai atsakė 45-erių krepšinio specialistas.

Po trenerio iš arenos prieigų žaidėjai išėjo vienas paskui kitą, paskutinis „Palau Blaugrana“ paliko komandos kapitonas Edgaras Ulanovas.

Krepšininkų veiduose – rimtis ir susikaupimas, o savo pagaląstus ginklus jie ims demonstruoti nuo 21 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.