EUROLYGA 2023

„Barcelona“ snaiperis neabejoja Š. Jasikevičiaus magija ir laukia Eurolygos titulo: „Esame pasiruošę“ Specialiai lrytas.lt, Barselona

Šarūno Jasikevičiaus kariauna laimėjo pirmąjį Eurolygos atkrintamųjų varžybų mūšį. Trečiadienį 47-erių krepšinio specialisto iš Lietuvos treniruojama „Barcelona“ ekipa savų žiūrovų akivaizdoje 91:69 pranoko Kauno „Žalgirį“.

A.Abrinesas (kairėje) laukia konkurencingesnės antrosios kovos.<br>T.Gusto ir G.Bitvinsko nuotr. koliažas.
A.Abrinesas (kairėje) laukia konkurencingesnės antrosios kovos.<br>T.Gusto ir G.Bitvinsko nuotr. koliažas.
A.Abrinesas.<br>T.Gusto nuotr.
A.Abrinesas.<br>T.Gusto nuotr.
A.Abrinesas.<br>T.Gusto nuotr.
A.Abrinesas.<br>T.Gusto nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Specialiai lrytas.lt, Barselona (Katalonija)

Apr 27, 2023, 4:08 PM, atnaujinta Apr 27, 2023, 4:19 PM

Serijoje iki trijų pergalių „Barcelona“ išsiveržė į priekį 1:0, o skaičiai švieslentėje nustebino ir aišktės šeimininkus.

„Turbūt niekas nesitikėjo, kad nugalėsime „Žalgirį“ didesniu nei 20 taškų skirtumu, bet iš kitos pusės – tai pavojinga. Dabar turėsime būti labai gerai pasiruošę, nes lauks visiškai kitokios rungtynės.

Bus sunki kova, labai svarbu, kad į Kauną atvyktume serijoje pirmaudami 2:0. Žinome jų arenos atmosferą, ten tikrai yra sunku“, – prieš antrąjį serijos mūšį kalbėjo „Barcelona“ snaiperis Alexas Abrinesas.

29-erių krepšininkas iš Ispanijos tiki Š.Jasikevičiaus braižomu žemėlapiu į sėkmę – jis mano, kad lietuvio vedina „Barcelona“ pagaliau gali iškovoti Eurolygos titulą pirmą kartą nuo 2010-ųjų.

„Tai yra mūsų pagrindinis tikslas, tą padaryti šiemet turime visis šansus. Taip, dar laukia dvi pergalės prieš „Žalgirį“ ir finalinio ketverto varžybos, bet esame pasiruošę“, – akcentavo 196 cm ūgio žaidėjas.

A.Abrinesas pasidžiaugė ir praėjusią savaitę su jo ekipos marškinėliais Ispanijos krepšinio čempionate debiutavusiu 16-mečiu iš Lietuvos Kasparu Jakučioniu.

„Su juo nemažai dirbome prieš sezoną. Praėjusią savaitę jis sulaukė šanso, rungtynėse pataikė tritaškį, esu labai laimingas už jį. Jis – talentingas krepšininkas, manau, kad ateityje sulauks vis daugiau šansų“, – samprotavo ispanas.

Jis kartu su „Barcelona“ ekipa į antrąjį Eurolygos ketvirtfinalio serijos mūšį prieš Kauno „Žalgirį“ stos penktadienį, 21 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.