EUROLYGA 2023

Serbija sulaukė blogos žinios dėl V. Lučičiaus – treneris neatmeta galimybės natūralizuoti amerikietį

Pasaulio krepšinio čempionate kovosiančios Serbijos rinktinės treneris Svetislavas Pešičius plačiau papasakojo apie žaidėjų galimybes padėti nacionalinei rinktinei vasaros pabaigoje startuosiančiose planetos pirmenybėse.

S.Pešičius.<br>SIPA/Scanpix ir lrytas.lt nuotr. koliažas.
S.Pešičius.<br>SIPA/Scanpix ir lrytas.lt nuotr. koliažas.
S.Pešičius.<br>M.Patašiaus nuotr.
S.Pešičius.<br>M.Patašiaus nuotr.
S.Pešičius.<br>M.Patašiaus nuotr.
S.Pešičius.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 9, 2023, 1:07 PM

Serbijos naujienų portalui „Sport Klub“ 73-ejų krepšinio specialistas patvirtino, kad šią vasarą rinktinei tikrai nepadės jos kapitonas Vladimiras Lučičius.

„Net nereikia sakyti, koks mums jis yra svarbus žaidėjas“, – apie „Bayern“ komandai atstovaujančio krepšininko netektį kalbėjo S.Pešičius.

Serbijos rinktinės strategas tikisi, kad nacionalinei šalies komandai padės ryškiausios NBA žvaigždės – Nikola Jokičius ir Bogdanas Bogdanovičius.

Serbas taip pat žvelgė ir į Eurolygoje rungtyniaujančių žaidėjų sąrašą ir vylėsi, kad traumą patyręs Aleksa Avramovičius spės prisijungti prie rinktinės stovyklos.

S.Pešičius plačiau prakalbo ir apie pasirodžiusius pranešimus dėl Belgrado „Partizan“ krepšininko Kevino Punterio natūralizavimo. Nors kol kas treneris šio sprendimo nesvarsto, tačiau ateityje tokios galimybės neatmeta.

„Nemanau, kad mums dabar reikia žaidėjo iš užsienio, tikiuosi, kad jo ir neprireiks, bet neatmetu galimybės, kad taip gali nutikti ateityje“, – pridūrė jis.

Serbijos krepšinio rinktinė pasaulio čempionate kovos B grupėje kartu su Kinijos, Puerto Riko ir Pietų Sudano komandomis.

Pasaulio krepšinio čempionatas šiemet rugpjūčio 25 d. – rugsėjo 10 d. vyks Filipinuose, Japonijoje ir Indonezijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.