EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičiaus ir N. Mirotičiaus paslaugų atsisakiusi „Barcelona“ yra arti to, kad prisiviliotų K. Punterį

„Barcelona“ klube – permainų uraganas, tačiau Katalonijos klubas nesikuklina ir bando prisivilioti Belgrado „Partizan“ lyderį Keviną Punterį. Amerikiečiui siūlomas metinis 3 milijonų eurų atlyginimas.

Kevinas Punteris<br>AFP ir Scanpix nuotr.
Kevinas Punteris<br>AFP ir Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2023, 7:14 AM, atnaujinta Jun 27, 2023, 7:21 AM

„Barcelona“ pinigų kapšas atsilaisvino tuomet, kai klubas išsiskyrė su Šarūnu Jasikevičiumi ir Nikola Mirotičiumi.

„Eurohoops“ žurnalistas Stavros Barbaroussis praneša, kad K.Punteris ir „Barcelona“ jau turi pasiekę susitarimą dėl dvejų metų bendradarbiavimo.

„Mundo Deportivo“ žurnalistas Jose Ignacio Huguet prideda, kad „Barcelona“ klube K.Punteris pakeistų Cory Higginsą.

Negana to, J.Ignacio Huguet prideda, kad K.Punteris buvo viliojamas Madrido „Real“ ir Atėnų „Panathinaikos“ klubų. Pastarasis klubas amerikiečiui siūlė 1,6 milijono eurų metinį atlyginimą atskaičius mokesčius.

„Barcelonos“ pasiūlymas (po mokesčių – red.) yra praktiškai panašus, ką siūlo „Panathinaikos“, praneša „Eurohoops“ žurnalistas.

Taip pat žurnalistas prideda, kad „Barcelona“ pajėgi domėtis K.Punterio paslaugomis todėl, kadangi Katalonijos klubas atsisakė bendradarbiavimo su Š.Jasikevičiumi ir N.Mirotičiumi, kurie atlaisvino papildomų pinigų, padėsiančių prisivilioti amerikietį.

K.Punteris praėjusiame Eurolygos sezone buvo tikras „Partizan“ lyderis – 16,1, taško vidurkis, 2,5 rezultatyvaus perdavimo ir 3,8 išprovokuotos pražangos per mačą.

Be to, amerikietis buvo visai šalia to, kad priklausytų 50/40/90 klubui – dvitaškius K.Punteris metė 49,1 proc. tikslumu, tritaškius – 44,3 ir baudas – 91,7 proc.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.