EUROLYGA 2023

„Lietkabelio“ priekinę liniją sustiprino aukštaūgis iš Juodkalnijos

Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ tęsia artėjančio sezono komplektaciją – komandos priekinę liniją sustiprino Alenas Hadžibegovičius. Su 24-erių žaidėju sudaryta sutartis vieneriems metams.

Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ komandos priekinę liniją sustiprino Alenas Hadžibegovičius.  <br> kklietkabelis.lt nuotr.
Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ komandos priekinę liniją sustiprino Alenas Hadžibegovičius.  <br> kklietkabelis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2023, 9:35 PM, atnaujinta Aug 9, 2023, 10:37 AM

207 cm ūgio juodkalnietis praėjusį sezoną praleido Zielionos Guros „Zastal“ klube, kur Lenkijos pirmenybėse fiksavo 14,8 tšk., 7,8 atk. kam. (6-as lygoje), 1,5 rez. perd. ir 16,8 naud. bal. vidurkius.

Pasibaigus sezonui Hadžibegovičius trumpai rungtyniavo Dohos „Al Sadd“ ekipoje ir iškovojo Kataro Emyro taurę. Su tuo pačiu klubu 2022 m. yra laimėjęs Kataro pirmenybes.

Per savo karjerą sunkusis krašto puolėjas taip pat yra žaidęs „Podgoricos“ (Juodkalnija ir Adrijos antra lyga), Cetinės „Lovcen“ (Juodkalnija), Maskvos „Runa Basket“ (Rusija), Gifu „Swoops“ (Japonija), Chauro „Al Khor“ (Kataras) klubuose.

Katare kadaise žengęs savo pirmuosius karjeros žingsnius „7bet-Lietkabelio“ naujokas gegužę buvo pristatytas kaip naujasis Kataro vyrų krepšinio rinktinės narys, su tikslu padėti pasiruošti 2027 m. FIBA Pasaulio Taurės turnyrui, kuris vyks būtent Katare.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.