EUROLYGA 2023

M. Jameso odisėja įsibėgėja – žaidėjas panoro iš „Monaco“ kraustytis į „Olympiakos“

Gan spygliuotu charakteriu pasižymintis Mike'as Jamesas vėl užkūrė skandalingą istoriją – amerikietis panoro persikelti į graikų Pirėjo „Olympiakos“ ekipą, nors dar turi metus galiojančią sutartį su „Monaco“ klubu.

Mike'as Jamesas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Mike'as Jamesas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2023, 9:16 PM

Pranešama, kad 32 metų 185 cm ūgio įžaidėjas pasiryžęs susimažinti algą ir persikelti į Eurolygos vicečempionų gretas.

Žurnalistas Alessandro Luigi Maggi tikina, kad žaidėjas jau daro žingsnius, kad galėtų išvykti iš Monako: „Mike'as Jamesas nori žaisti „Olympiakos“. Amerikietis sutinka susimažinti atlyginimą, kad Graikijos klubui būtų lengviau jį parsivilioti iš „Monaco.“

M.Jamesas nėra patenkintas, kad „Monaco“ klubas sukirto rankomis su NBA žaidusiu Kemba Walkeriu. Pastarasis gali atimti pagrindinį M.Jameso vaidmenį ekipoje.

„Šaltinis sako, kad Mike'as Jamesas ir „Olympiakos“ pasiekė susitarimą dėl kontrakto detalių. Tačiau jam nebus lengva pasirašyti sutartį su klubu. M.Jamesas jau pasakė klubui, kad nori pasitraukti, bet kol kas „Monaco“ nėra suinteresuotas jo paleisti. Laukia svarbios dienos“, – rašo Arelis Ginsberas.

Praėjusiame Eurolygos sezone krepšininkas per vidutiniškai 30 minučių metė po 15,9 taško, atsikovojo po 3,7 kamuolio ir atliko po 4,4 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.