EUROLYGA 2023

E. Ulanovas kamuolį iškeitė į mikrofoną: kapitono emocijos ir įspėjimas komandos draugams

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pirmąsias šešerias „Betsafe-LKL“ sezono rungtynes pažymėjo iškovodami visas pergales. Šioje sezono atkarpoje komandos draugus nuo atsarginių suolo dvikovoje su Jonavos „CBet“ palaikė kapitonas Edgaras Ulanovas, padėjęs atverti rungtynių užkulisius.

Edgaras Ulanovas<br>Betsafe-LKL nuotr.
Edgaras Ulanovas<br>Betsafe-LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Oct 24, 2023, 3:04 PM

Puolėjas susitikimo metu segėjo mikrofoną, o žalgiriečio emocijos ir komandos draugų palaikymas užfiksuotas dar viename šio sezono „Žalgiris Insider“ laidų rubrikos „Mic‘d UP“ epizode.

Rungtynėse su Jonavos ekipa žalgirietis nežaidė dėl jam suteikto poilsio, o prieš pat išmetant ginčo kamuolį į orą įspėjo komandos draugus dėl mikrofono.

„Jokių blogų komentarų“, – juokavo žaidėjas.

Didžiules E.Ulanovo emocijas sukėlė ir rungtynių pradžioje Arno Butkevičiaus perimtas kamuolys ir du greitoje atakoje pelnyti Danieliaus Lavrinovičiaus taškai.

Visame klipe, kurį gali pamatyti visi „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai, žalgirietis dalijosi savo pastebėjimais komandos draugams išpildant derinius ir reagavo į kitus įvykius susitikime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.