EUROLYGA 2023

Oficialu: G. Pozzecco – naujasis ASVEL treneris

Emocijų protrūkiais su Italijos krepšinio rinktine pagarsėjęs strategas Gianmarco Pozzecco nuo šiol treniruos Vilerbano ASVEL komandą.

G. Pozzecco<br>FIBA nuotr.
G. Pozzecco<br>FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-10-25 11:21

Trečiadienį klubas oficialiai paskelbė, jog prie jų jungiasi Italijos rinktinės treneris.

Pagrindinis kandidatas į trenerio postą buvo Gordonas Herbertas, kuris su Vokietijos rinktine tapo pasaulio čempionu, tačiau Vokietijos krepšinio federacija nepalaimino tokio stratego perėjimo.

Tuo tarpu italai nesutrukdė savo strategui stoti prie Eurolygos komandos vairo ir užimti dviejų trenerio kėdžių vienu metu.

G.Pozzecco Italijos nacionalinei komandai vadovauja nuo 2022 metų. Jo treniruojama rinktinė 2022 metais Europos čempionate pasirodymą baigė ketvirtfinalyje, o 2023 metų pasaulio čempionate užėmė aštuntąją vietą.

ASVEL pralaimėjo visas keturias Eurolygos rungtynes ir per mačą vidutiniškai praleisdami po 93 taškus užima paskutinę, 18-ąją vietą, o Prancūzijos vietiniame čempionate su 5 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais žygiuoja 7-oje pozicijoje.

Kitas rungtynes ASVEL Eurolygoje žais spalio 27 dieną, kuomet namuose priims Bolonijos „Virtus“ ekipą, o lapkričio 2 dieną Lietuvoje susigrums su Kauno „Žalgirio“ klubu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.