EUROLYGA 2023

Ne vieną nustebinęs R. Grimau trokšta dar daugiau: „Dabar esame geresnė komanda“

Ketvirtadienį Eurolygos gerbėjų lauks įspūdingas mačas tarp Madrido „Real“ ir „Barcelona“ komandų, kurie šį sezoną kol kas nepralaimi.

R.Grimau.<br>ZP/Scanpix nuotr.
R.Grimau.<br>ZP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 26, 2023, 9:53 AM, atnaujinta Oct 26, 2023, 9:55 AM

Abi ekipos Senojo žemyno turnyre kol kas iškovojo po 4 pergales iš tiek pat galimų.

Prieš ketvirtadienio akistatą „Barcelona“ strategas Rogeris Grimau džiūgavo, kad komanda šiuo metu demonstruoja puikų krepšinį.

„Žaisti su Madrido „Real“ yra visada ypatinga. Šioms rungtynėms teikiame didelę reikšmę, tačiau turime nepamiršti, kad tai tik penktasis Eurolygos turas. Manau, kad dabar esame geresnė komanda nei paskutinį kartą, kai žaidėme prieš juos.

Esu patenkintas savo komandos progresu tiek puolime, tiek gynyboje. Norime laimėti visas šio sezono rungtynes, žinoma, ir šias su „Real“, ir esu tikras, kad jie taip pat trokšta mus nugalėti. Tai ne paslaptis: pergalė tokiose rungtynėse suteikia džiaugsmo, o pralaimėjimas sugadina dieną“, – pasakojo R.Grimau.

Jo varžovas ir „Real“ treneris Chusas Mateo pagyrė konkurentą.

„Madrido „Real“ ir Barselonos rungtynės visada yra skirtingos. „El Clásico“ yra ypatingas mačas sezone, kuriame vyksta daugybė rungtynių. Šiemet su jais susitinkame jau trečią kartą ir jų bus dar daugiau. Visada tikiuosi geriausio. Barselona demonstruoja puikų lygį, jie žengė didžiulį žingsnį į priekį ir negaliu galvoti apie nieką kitą, kaip tik apie tai, kad prieš mus žais puiki komanda.

Vienintelė mintis, kurios noriu, yra ta, kad galiausiai Madrido „Real“ būtų geresnis už „Barceloną“, net jei jie žaidžia puikiai.

Mums reikės gero mentaliteto, išlikti susikaupusiems ir būti kantriems“, – sakė ispanas.

„Real“ šiame sezone kol kas Ispanijos lygoje ir Supertaurėje abu kartus nugalėjo „Barcelona“ komandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.