EUROLYGA 2023

Triuškinantį pralaimėjimą patyręs R. Grimau ir „Barcelona“: „Labiau nei bet kada tikiu savo komanda“

Trečiadienį Rogeris Grimau patyrė didžiausią pralaimėjimą vadovaujant „Barcelona“ ekipai, tačiau strategas išliko pozityvus.

 R. Grimau<br> Zuma/Scanpix nuotr.
 R. Grimau<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-11-16 12:43

Katalonai išvykoje 71:94 buvo sutriuškinti Vitorijos „Baskonia“ klubo. Tai buvo didžiausias „Barcelona“ pralaimėjimas, kuomet komandai vadovauja R.Grimau.

Nepaisant prasto rezultato strategas išliko pozityvus ir pareiškė, tikintis komanda labiau, nei bet kada tikintis savo komanda.

„Nėra daug ką pasakyti. Mes nebuvome geri nei gynyboje, nei puolime ir jie mus pranoko nuo pat pradžių. Esu aiškiai pasakęs, kad nieko nėra lengva, nereikėjo pralaimėti rungtynių, kad tai suprastum. Tai skaudus pralaimėjimas, o mes nenorime pralaimėti. Kiekvienas pralaimėjimas skaudus, be abejo dėl tokio skirtumo jis yra dar skaudesnis, bet aš esu iš tų, kurie pralaimėję labiau nei bet kada tikiu savo komanda. Taip, tiesa, kad nesužaidėme gerų rungtynių, bet aš tikiu šia komanda“, – po rungtynių teigė R.Grimau.

Kitas rungtynes „Barca“ žais penktadienį. Katalonai namuose priims „Valencia Basket“ krepšininkus.

„Tikiuosi, kad tai tik nelaimingas atsitikimas. Būna keistų, kvailų rungtynių, kuriose niekas nesusideda, ką reikia sudėti. Nebuvome geri, tokia yra realybė, o „Baskonia“ žaidė labai gerai. Turime tęsti darbus. Gerai tai, kad po mažiau nei 48 valandų vėl žaidžiame“, – kalbėjo R.Grimau.

„Barcelona“ su 6 pergalėmis ir 2 pralaimėjimais užima antrąją vietą Eurolygoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.