EUROLYGA 2023

„Pelicans“ klubą „šeima“ įvardinęs J. Valančiūnas: „Jei atliksime savo užduotis, gali nutikti daug gerų dalykų“

„Aš tiesiog žaidžiu kietai, mėgaujuosi krepšiniu, stengiuosi laimėti kiekvieną mikrodvikovą, kuri priklauso nuo manęs ir būti naudingu. Myliu krepšinį, tą darysiu ir toliau“, – po pergalingų rungtynių kalbėjo Lietuvos rinktinės kapitonas Jonas Valančiūnas.

Jonas Valančiūnas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Jonas Valančiūnas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2023, 10:51 AM

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį vykusiose NBA rungtynėse jo atstovaujama „New Orleans Pelicans“ (8/7) ekipa savo aikštėje 117:112 pranoko Domanto Sabonio atstovaujamą „Sacramento Kings“ (8/6) klubą.

31-erių uteniškis prie pergalės per 28 minutes prisidėjo įmesdamas 15 taškų (6/9 dvit., 3/4 baud.), atkovodamas 11 kamuolių ir atlikdamas 2 rezultatyvius perdavimus.

„Mes esame tarsi šeima, kuri turi bendrą tikslą. Mes tarsi šeimos nariai, priimame sprendimus, keičiamės tinkama linkme ir dabar turime tai išlaikyti.

Turime mokytis iš blogų momentų ir pasisemti energijos iš geresnių. Tai tik 15 rungtynių, dar nepadarėme nieko, turime kautis, laukia daug darbo“, – pridūrė J.Valančiūnas.

Lietuvis kiek plačiau prakalbo ir apie savo vaidmenį komandoje.

„Turiu būti agresyvus, atlikti juodą darbą, statyti geras užtvaras ir kovoti dėl kamuolių. Aš nežiūriu, kiek minučių turiu sužaisti, tai komandinis žaidimas. Jei kiekvienas atliksime savo užduotis, gali nutikti daug gerų dalykų“, – samprotavo jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.