EUROLYGA 2023

Po pralaimėjimo naujoje arenoje ASVEL treneris G. Pozzecco prapliupo prakeiksmais į teisėjų pusę: „Mane tai veda iš proto“

Prancūzijoje naująją Vilerbano ASVEL ekipos areną atidaryti ketvirtadienį susirinko beveik 12 tūkst. sirgalių, tačiau savo mėgstamos ekipos pergalės jie neišvydo. ASVEL Eurolygos mače po dviejų pratęsimų 100:101 krito prieš vokiečių Miuncheno „Bayern“.

 Gianmarco Pozzecco.<br>R. Vilkelio nuotr.
 Gianmarco Pozzecco.<br>R. Vilkelio nuotr.
 Gianmarco Pozzecco.<br>R. Vilkelio nuotr.
 Gianmarco Pozzecco.<br>R. Vilkelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 24, 2023, 10:52 AM, atnaujinta Nov 24, 2023, 2:34 PM

Po rungtynių savo emocijų nevaldė Prancūzijos klubo strategas Gianmarco Pozzecco, kuris buvo visiškai nusivylęs dvikova ir teisėjų darbu.

Po akistatos jis dar bandė aiškintis su arbitrais, kurie išeidinėjo iš aikštės, tačiau šie ignoravo italo klausimus.

Tad G.Pozzecco išsiliejo spaudos konferencijoje, kurioje jis kalbėjo apie tai, kad negalima likus 2 sek. antrame pratęsime skirti abejotinas pražangas, kurios lemia baigtį.

Likus antrame pratęsime varžytis 2,1 sek., pražangą gavo Joffrey Lauvergne. Tuomet vokiečiai pataikė vieną baudos metimą iš dviejų ir išplėšė pergalę.

„Ko suprasti negaliu, tai fakto, kad neleidžiama žaidėjams žaisti. Laimi ar pralaimi, leiskite žaisti, leiskite žaidėjams viską išspręsti.

Tegul jie viską išsiaiškina aikštėje. Mane tai varo iš proto. Bandžiau tai aiškinti teisėjui, bet turbūt mačiau viską kitaip nei jie. Niekaip nesuprantu tokio sprendimo, kai lieka žaisti 2 sekundes.

Aj, judame toliau: sveikinimai mano žaidėjams, kurie žaidė kietai, kovėsi, padėjo vieni kitiems.

Man liūdna dėl jų, o ne dėl savęs: aš per karjerą esu pralaimėjęs gal milijoną rungtynių, dabar jau yra milijonas ir vienerios rungtynės.

Manęs niekas pasaulyje nebeįskaudins krepšinyje, tačiau skaudu dėl žaidėjų“, – emocingai kalbėjo ASVEL strategas.

ASVEL klubui tai buvo aštuntasis pralaimėjimas šiame sezone. Prancūzai Eurolygos turnyre žengia priešpaskutinėje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.