EUROLYGA 2023

Po pralaimėjimo – skambus E. Atamano pareiškimas: „Mes laimėsime taurę“

Ergino Atamano treniruojamas Atėnų „Panathinaikos“ klubas trečiadienį skaudžiai 73:75 nusileido Vitorijos „Baskonia“ ekipai, tačiau tai nesustabdė stratego iš Turkijos nuo itin skambaus pareiškimo.

 Erginas Atamanas<br> SIPA/Scanpix nuotr.
 Erginas Atamanas<br> SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2024, 11:10 AM, atnaujinta Jan 4, 2024, 11:49 AM

Svečiuose rungtyniavę „Panathinaikos“ krepšininkai trečiajame kėlinyje turėjo net 17 taškų pranašumą (48:31), tačiau nesugebėjo išlaikyti persvaros ir galiausiai patyrė pralaimėjimą.

„Toks yra krepšinis. Kartais laimi, kartais pralaimi. Šįvakar mums nepasisekė. Svarbiausiu metu prametėme visus metimus, o jie pataikė neįtikėtinus šūvius. Taip gali nutikti krepšinyje. Sveikinu „Baskonia“ su pergale.

Kartais gali grįžti iš 20 taškų deficito, kaip Monake, kartais išsiverži į priekį ir pralaimi žaidimą keliais metimais“, – po rungtynių kalbėjo E.Atamanas.

Likus minutei rezultatas buvo 73:73 ir nė vienai ekipai nepavyko pelnyti taškų. Tačiau su sirena sugebėjo vis dėlto pasižymėti Codi Milleris-Mcintyre'as ir tas dvitaškis buvo pergalingas.

„Po pirmojo kėlinio kontroliavome žaidimą ir labai gerai gynėmės. Labai gerai judinome kamuolį, bet nepataikėme kelių baudų. Tuomet jie pradėjo agresyviau gintis.

Antroje pusėje „Baskonia“ atliko pakeitimus. Jie pakeitė savo gynybines strategijas. Danielis Diezas ir Chima Moneke pataikė labai sunkius metimus, kurie sugrąžino juos į žaidimą. Galiausiai jie pataikė pergalingą metimą“, – varžovų sugrįžimo priežastis komentavo „Panathinaikos“ strategas.

Galiausiai strategas iš Turkijos nesusilaikė ir vėl nesikuklindamas iškėlė savo komandą į viršų.

„Kai kas pasikeis finalo ketverto ir finalo metu. Kažką pakeisime ir laimėsime taurę“, – pareiškė treneris.

Atėnų klubas turėdamas 10 pergalių ir 8 pralaimėjimus šiuo metu Eurolygoje užima 5-ąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.