EUROLYGA 2023

„Panathinaikos“ lyderiu tapęs M. Grigonis nesigaili sprendimo neprisijungti prie rinktinės

Atėnų „Panathinaikos“ antradienį Eurolygoje 83:76 namuose įveikė Stambulo „Anadolu Efes“, o Graikijos komandą į pergalę vedė nuostabiai rungtyniavęs Marius Grigonis.

Marius Grigonis<br>AFP/Scanpix nuotr.
Marius Grigonis<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 10, 2024, 1:56 PM

34 minutes aikštėje praleidęs M.Grigonis pelnė 24 taškus (1/3 dvit., 7/9 trit., 1/1 baud.), atkovojo 4 atšokusius, perėmė 1 kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko 28 naudingumo balus.

Lietuvis pagerino asmeninį karjeros naudingumo rekordą – iki tol buvo 27 balai. Taip pat M.Grigonis pelnė net 7 tritaškius, o prieš tai jis buvo pataikęs 6.

Po puikių rungtynių M.Grigonis įvardijo vienintelį asmenį Atėnų klube tikėjusiu jo galimybės bei pasakė, kodėl praėjusią vasarą neprisijungė prie nacionalinės rinktinės.

„Man tai buvo eilinės Eurolygos rungtynės, kaip bet kuri kita diena darbe. Rungtynes laimėjome, tai svarbiausia. Dabar turime sutelkti dėmesį į artėjančias rungtynes prieš „Monaco“. Asistentas Christos Serelis buvo vienintelis žmogus, kuris manimi tikėjo, kai visi norėjo, kad palikčiau komandą. Įdarbis visada gali padaryti skirtumą. Mano pasitikėjimas savimi labai išaugo.

Praėjusią vasarą nusprendžiau neprisijungti prie rinktinės dėl savo asmeninio tobulėjimo. Šiais metais esame arčiau vienas kito kaip komanda. Rūbinė kitokia, sveikesnė. Graikijoje, kuomet laimi, viskas yra tobula, o kai pradedi pralaimėti pasidaro sunku. Dar per anksti kalbėti apie mūsų ateitį. Dar turime sužaisti daug rungtynių. Aišku, kad niekas nenorės mūsų matyti priešais save. Stengsimės eiti iki galo“, – po nuostabaus mačo kalbėjo M.Grigonis.

„Panathinaikos“ turėdami 12 pergalių ir 8 pralaimėjimus užima 4-ąją vietą Eurolygoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.