EUROLYGA 2023

„Wolves“ trenerių štabą papildė M. Brazys

Vilniaus „Wolves“ trenerių štabą sustiprino Mindaugas Brazys. 41-erių krepšinio specialistas komandoje užims asistento vietą ir kartu su Mariumi Leonavičiumi talkins vyriausiajam treneriui Nedui Pacevičiui.

„Wolves“ trenerių štabą papildė M. Brazys<br>LKL nuotr.
„Wolves“ trenerių štabą papildė M. Brazys<br>LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2024, 2:24 PM

M. Brazys pusantro sezono dirbo Klaipėdos „Neptūno“ komandos vyriausiuoju treneriu. Šiame poste jis pakeitė į Japoniją dirbti išvykusį Dainių Adomaitį, kurio štabe dirbo ne vienerius metus.

„Džiaugiuosi, kad, ieškant trenerių štabo pastiprinimo ir tarp kandidatų atsiradus Mindaugo pavardei, klubo vadovybė pritarė mano norui pakviesti šį krepšinio specialistą prisijungti prie mūsų komandos. Mindaugas yra vienas iš labiausiai patyrusių trenerių-asistentų, daugiau nei sezoną vadovavo „Neptūnui“. Jis puikiai pažįsta vietinę lygą. Todėl šis atvykimas bus akivaizdus mūsų štabo sustiprinimas. Mindaugas mums padės tiek treniruočių procese, tiek ruošiantis rungtynėms“, – apie naująjį „Wolves“ trenerį kalbėjo N. Pacevičius.

Be laikotarpio „Neptūne“ M. Brazys per savo karjerą yra dirbęs Kauno „Žalgirio“, Panevėžio „Lietkabelio“, Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ir Vilniaus „Ryto“ klubuose, taip pat darbavosi Lietuvos nacionalinės vyrų ir U18 jaunių vaikinų rinktinėse.

Naujose pareigose M. Brazys oficialiai debiutuos kovo 2 d., kai „Wolves“ Telšiuose susitiks su Mažeikių „M Basket-Delamode“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.