EUROLYGA 2023

„Virtus“ į rungtynes prieš „Žalgirį“ atvyks be dviejų A. Trinchieri išskirtų žaidėjų

Andrea Trinchieri pirmadienį prieš artėjančias rungtynes su Bolonijos „Virtus“ išskyrė tris varžovų gynėjus, kurie nuostabiai stabdo varžovų atakas, tačiau paaiškėjo, kad du iš jų nerungtyniaus.

 D. Hackettas ir L. Banchi<br> SIPA/Scanpix nuotr.
 D. Hackettas ir L. Banchi<br> SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2024, 7:11 PM

Šiuo metu su 11 pergalių per 29 žaistas rungtynes „Žalgiris“ rikiuojasi 15-oje turnyrinės lentelės vietoje. Tuo metu šešiomis pergalėmis daugiau turinti „Vitus“ žengia septinta.

„Yra labai aiški priežastis, dėl tokio gero jų sezono. Jų gynėjai – Danielio Hacketo, Alessandro Pajola ir Isaia Cordinier yra tarp penkių geriausiai besiginančių žaidėjų. Tai tarsi mano palaikoma futbolo komanda „AC Milan“ turėjo Paolo Maldini ir Alessandro Nesta gynyboje. Tau nebereikia kitų žaidėjų, nebereikia pagalbos, nes jie patys viskuo pasirūpina“, – negailėdamas pagyrų varžovams kalbėjo A. Trinchieri.

Visgi pirmadienį pats Italijos klubas paskelbė jog D.Hackettas ir I.Cordinier rungtynėse prieš „Žalgirį“ nepasirodys. Taip pat nerungtyniaus ir Devontae Cacokas.

Prieš rungtynes kalbėjęs „Virtus“ treneris Luca Banchi teigė besitikintis kokybiško savo auklėtinių krepšinio.

„Turime žaisti sklandžiai, kolektyviai, gerai ir atsakingai skirstydami kamuolį bei atlikdami kokybiškus metimus. Kai tai darome, esame efektyvi komanda. Gynybos požiūriu turime būti ryžtingi ir kartu sugebėti riboti varžovų talentą.

Turime neprarasti pozityvumo ir būti nuosekliems visas 40 minučių. Žaisime arenoje, kurioje po trenerio Andrea Trinchieri atvykimo namuose „Žalgiris“ patyrė tik vieną pralaimėjimą. Daugelis stiprių komandų ten susidūrė su rimtais sunkumais. Turėsime žaisti su charakteriu, sugebėti išlikti žaidime drausmingiems ir būti fiziškai pasiruošę“, – prieš rungtynes šnekėjo L.Banchi.

Pirmoji komandų tarpusavio dvikova Bolonijoje baigėsi „Žalgirio“ pergale 82:79.

Atskomasis „Žalgirio“ ir „Virtus“ mūšis Kaune vyks antradienį, 20 val., o rungtynių eigą gyvai galėsite sekti lrytas.lt portale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.