EUROLYGA 2023

Po paleistos pergalės – Ž. Urbono emocijos: „Ką čia kalbėti“

Sekmadienį vykusiose Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) rungtynėse itin apmaudų pralaimėjimą patyrė dėl vietos turnyro atkrintamosiose varžybose kovojanti „Šiaulių“ (5/16) ekipą. Solidų pranašumą iššvaistę šiauliečiai krito po Mažeikių „M Basket-Delamode“ (9/11) kojomis.

Ž.Urbonas.<br>Stopkadras.
Ž.Urbonas.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2024, 7:50 AM, atnaujinta Mar 18, 2024, 7:51 AM

Žydrūno Urbono auklėtiniai vienu metu pirmavo net 19 taškų skirtumu, bet pralaimėjo akistatą 91:94 (29:17, 21:16, 22:31, 19:30).

Pranašumą aikštės šeimininkai pradėjo barstyti tada, kai ėmė retėti jų gretos – antrajame ketvirtyje po susidūrimo su Martynu Paliukėnu čiurną susižeidęs Karolis Giedraitis iškart paliko aikštelę, vėliau ant suolo laiką leido nusimovęs sportbatį. Trečiajame ketvirtyje toks pat likimas ištiko ir Leonardą Thorpe’ą.

Varžovus pasiviję svečiai iš Mažeikių sėkmingiau sužaidė rungtynių pabaigą ir išsivežė pergalę iš Šiaulių.

„Negalvojau, kad taip susiklostys. Atvirai pasakysiu, neturėjo jie galimybių, kol buvome visi. Neturėjo šansų. L.J. – trauma, Karolis – trauma. Ką čia kalbėti. Sugriuvome kaip kortų namelis, atėmė iš mūsų keturis tūzus ir turėjome eiti žaisti.

Tai labai nervuoja, po truputį jie grįžo, pridarėme klaidų. Po pralaimėjimo naujokas Seanas Armandas prie manęs priėjo ir pasakė, atsiprašau, treneri, pralaimėjau šias rungtynes. Natūralu, juk jis tiesiai iš lėktuvo. Man dabar pykti ant naujoko dėl klaidų?

Gaila tokio taško, bet bjauriausia, kad liekame tik aštuoniese. Skaudžiausia treneriui yra ta erzinanti ateitis, bandysime galbūt Eimantą Stankevičių greičiau statyti ant kojų, bet baisu ir su juo skubėti. Tai tokios ir nesmagios nuotaikos. Vyrams tai neturiu priekaištų“, – emocingai kalbėjo „Šiaulių“ treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?