EUROLYGA 2023

„Suns“ vidurio puolėjas išreiškė norą atstovauti Italijos rinktinei olimpinėse žaidynėse

„Phoenix Suns“ aukštaūgis Drew Eubanksas yra vienas iš galimų Italijos rinktinės naujokų. Vidurio puolėjas pasidalino interviu „La Gazzeta dello Sport“, kuriame kalbėjo apie galimybes žaisti olimpinėse žaidynėse.

D.Eubanksas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
D.Eubanksas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Pijus Pacevičius

Mar 19, 2024, 2:59 PM, atnaujinta Mar 19, 2024, 3:22 PM

„Taip, pažįstu Nico Mannioną, – paklaustas, ar turi pažinčių Italijos rinktinėje atsakė D.Eubanksas. – Mes dažnai sportuojame kartu prieš sezoną, jis puikus vaikinas“ – taip apie Varezės „Openjobmetis“ gynėją atsiliepė vidurio puolėjas.

Kalbėdamas apie techninę FIBA krepšinio pusę, 27–erių krepšininkas pripažino, kad jam trūksta supratimo: „Kalbant apie techninę dalį, jeigu atvirai, neturiu atsakymo. Neseku FIBA krepšinio, todėl neturiu jokio supratimo, bet vis tiek labai norėčiau žaisti olimpinėse žaidynėse.“

Paklaustas, ar trumpas tarpas tarp NBA sezono pabaigos ir olimpinės atrankos turnyro pradžios nesutrukdytų apsivilkti rinktinės marškinėlių, D.Eubanksas atsakė, kad tai jam netūrėtų trukdyti: „Nemanau, kad trukdytų, aš mėgstu žaisti krepšinio rungtynes, net ir tarpsezonio metu. Iš tikrųjų, idėja žaisti kitokį krepšinį vasarą, yra labai intriguojanti ir gali išeiti tik į naudą mano NBA karjerai. Galimybė prisijungti prie naujos komandos mane domina, bet turime palaukti ir pamatyti, kaip bus išspręstas pilietybės klausimas, o tada jau galėsiu apsispręsti.“

Aukštaūgis šiuo metu žaidžia savo šeštą sezoną NBA lygoje. Šiame sezone jis per 62 rungtynes aikštėje vidutiniškai praleidžia po 15,5 minutės ir renka 5,3 taško, 4,6 atkovoto kamuolio, 1 rezultatyvaus perdavimo ir 0,8 bloko statistiką.

Jo atstovaujama „Suns“ per 68 rungtynes yra iškovojusi 39 pergales ir Vakarų konferencijoje šiuo metu užima 8 vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.