EUROLYGA 2023

Apie J. Hernangomezo būklę prakalbęs E. Atamanas žvelgė į lemiamą mačą: „Norime daugiau“

Eurolygoje – lemiamų dvikovų savaitė. Antradienį ir trečiadienį paaiškės, kam atiteks likę trys bilietai į Berlyne vyksiantį turnyro finalo ketvertą. Dėl vieno iš jų antradienį kovos ir Mariaus Grigonio atstovaujama Atėnų „Panathinaikos“ ekipa.

E.Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
E.Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 7, 2024, 9:49 AM, atnaujinta May 7, 2024, 9:50 AM

Ji savo aikštėje priims Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkus. Šioje serijoje iki trijų pergalių šiuo metu vyrauja lygybė 2:2.

„Tai yra labai intriguojanti ketvirtfinalio serija, dabar, po pergalės Belgrade, vėl turime namų aikštės pranašumą. Šį sezoną OAKA arenoje laimėjome daug svarbių rungtynių prieš galingus klubus.

„Maccabi“ taip pat yra galinga komanda ir turėsime atiduoti visus 100 proc. savęs, kad laimėtume rungtynes“, – prieš artėjančias rungtynes kalbėjo „Panathinaikos“ treneris Erginas Atamanas.

Jis taip pat pridūrė, kad lemiamame serijos mače į aikštę žengs dėl traumos kelias rungtynes praleidęs Juancho Hernangomezas.

„Norime ištaisyti kelias klaidas, kurias padarėme ankstesnėse rungtynėse, bet, atvirtai kalbant, aš nemėgstu keisti taktikų, tad žadame žaisti taip pat.

Šį sezoną žaidžiame gerą krepšinį, lentelėje užėmėme antrąją vietą, tai svarbu, bet dabar norime daugiau“, – samprotavo „Panathinaikos“ treniruojantis turkas.

Lemiamos „Panathinaikos“ ir „Maccabi“ rungtynės Atėnuose vyks 21 val. 15 min. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.