EUROLYGA 2023

Po pralaimėjimo N. Čanakas sunkiai rinko žodžius: „Bloga situacija“

Iš duobės toliau sunkiai kylantis Panevėžio „Lietkabelis“ šalies krepšinio čempionate patyrė dar vieną pralaimėjimą. Aukštaitijos komanda pirmadienį vykusioje dvikovoje 92:93 turėjo pripažinti Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ krepšininkų pranašumą.

Nenadas Čanakas<br>LKL nuotr.
Nenadas Čanakas<br>LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 7, 2024, 9:20 AM, atnaujinta May 7, 2024, 9:23 AM

„Galima tiesiog pakartoti ankstesnes mano spaudos konferencijas. Nepasakysiu nieko naujo. Žaidėme blogai, nepadėjome žingsnio į priekį, negaliu sakyti, kad žaidėjai nesistengė, pastangos buvo, bet mūsų žaidimas buvo blogas.

Ypač gynyboje. gynyboje buvome tragiški, jei negalime to sutvarkyti per du mėnesius... Bloga situacija“, – po pralaimėjimo sunkiai žodžius rinko „Lietkabelio“ treneris N.Čanakas.

Krepšinio specialisto buvo paklausta, kodėl Paulius Valinskas praėjusią savaitę paliko komanda, tačiau jis nenorėjo to komentuoti.

Kėdainių komanda sezoną „Betsafe-LKL“ baigs susitikimu su Mažeikių „M Basket-Delamode“, kuri dar nežino, liks 7 ar 8 pozicijoje.

Tuo tarpu Panevėžio klubas reguliariajame sezone dar susikaus su „Šiauliais“, o vėliau jos laukia ketvirtfinalio serija su Utenos „Uniclub Casino – Juventus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.