EUROLYGA 2023

K. Kemzūra: „Krepšininkai pailsėję ir kupini noro bei energijos“

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė tęsia pasiruošimą Londono olimpinėms žaidynėms. Po stovyklos pajūryje krepšininkai toliau prakaitą lieja Kaune. Sekmadienį Lietuvos rinktinės laukia draugiškas susitikimas su Rusijos komanda. Rungtynės bus žaidžiamos Maskvoje.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto“ televizija

Jul 20, 2012, 5:38 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:40 PM

  „Jaučiuosi nelabai gerai. Kažkoks virusas. Esu užkimęs, kosiu, bet tiukiuosi, akd viskas bus gerai“, - sakė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra.

- Kaip sekasi dėlioti žaidimą?

- Šiandien buvo pirma treniruotė po laisvadienio. Palangoje dirbome tris dienas iš eilės, privertėme organizmą raguoti į fizinius krūvius. Jaučiamės pailsėję, kupini noro ir energijos. Po truputį ruošiamės rungtynėms su rusais, o tada jau pradėsime rengtis pirmajam olimpiados mačui su argentiniečiais. Po truputį analizuojame jų žaidimą. Žinau, kad jie sekmadienį žais su JAV rinktine, tikiuosi, kad gausime tų rungtynių įrašą.

- Jau dėliojate taktiką?

- Dėliojame, bet kažkas veika, kažkas nelabai, kažkas stringa. Tuos derinius, iš kurių negauname to, ko norime, bandome taisyti, kad gautume daugiau naudos.

- Kokios formos prie rinktinės prisijungę Renalda Seibutis ir Simas Jasaitis?

- Manau, kad geros. Renaldas – kupinas energijos, Simui gal sunkiau, jis negalejo fiziškai judėti, bet jiems abiems pasiruošimas yra į naudą. Nė vienas nesiskundžia jokiais skausmais, dirba be nuolaidų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.