EUROLYGA

Š. Jasikevičius po pralaimėjimo Rusijai: „Jei dar tektų susitikti – turėtume šansų“ (K. Kemzūros komentaras)

Olimpinėms žaidynėms besirengianti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė kontrolinėse rungtynėse 79:101 nusileido Rusijos krepšininkams. 6 taškus į Rusijos rinktinės krepšį įmetęs įžaidėjas Šarūnas Jasikevičius šio pralaimėjimo nesureikšmino.

Š. Jasikevičius į Rusijos rinktinės krepšį įmetė 6 taškus.\ T. Tumalovičius.
Š. Jasikevičius į Rusijos rinktinės krepšį įmetė 6 taškus.\ T. Tumalovičius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2012, 11:17 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 10:53 PM

„Momentais atrodėme gerai, momentais – nesolidžiai ir davėme jiems daug taškų už dyką. Manau, jei žaistume 40 minučių normalaus krepšinio – ši komanda nėra už mus stipresnė. Jei tektų dar kartą susitikti – turėtume šansų“, - po rungtynių kalbėjo 36-erių įžaidėjas.

Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra nebuvo toks atlaidus.

„Sveikinu Rusijos rinktinę su pergale. Ji rungtyniavo puikiai. Žinoma, mes norėjome nugalėti, bet šiose rungtynėse tai nebuvo pagrindinis dalykas. Pykstu už tai, kaip žaidėme kai kuriomis akimirkomis. Nerodėme kovingumo, trūko kokybės. Tiesa, ne visi žaidėjai taip pasirodė.

Žaidžiant su tokia komanda kaip Rusija reikia disciplinos. Reikia laikytis plano, o mes prarasdavome koncentraciją. Rusai pasinaudodavo mūsų klaidomis ir pelnydavo lengvus taškus.

Trečiajame kėlinyje sugebėjome atsitiesti, tačiau to nepakako. Ketvirtąjį kėlinį jiems atidavėme. Persirengimo kambaryje griežtai kalbėjau su vaikinais. Nemanau, kad jiems užtenka to, kad patekome į olimpiadą. Nors tokiai mažai valstybei kaip Lietuva tai – didelis pasiekimas. Nenorime olimpiadoje būti tik stebėtojais“, - kalbėjo K. Kemzūra.

Lietuvos rinktinė paskutines kontrolines rungtynes prieš olimpines žaidynes antradienį žais Vilniuje su Islandijos rinktine.

Lietuviai olimpiados A grupėje susitiks su Argentinos, Prancūzijos, Nigerijos, Tuniso ir JAV rinktinėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.