EUROLYGA 2023

Gruzijos prezidentas M. Saakašvilis pažadėjo savo šalies olimpiečiams solidžias premijas

Trečiadienio vakarą Gruzijos olimpinė rinktinė užsakomuoju reisu išskrido į Londoną. Čia įvyksiančiose olimpinėse žaidynėse dalyvaus 35 šalies sportininkai.

M. Saakašvilis palinkėjo olimpiečiams pergalių ir pažadėjo, kad žaidynių čempionams bus įteiktos „solidžios premijos”.<br>AP
M. Saakašvilis palinkėjo olimpiečiams pergalių ir pažadėjo, kad žaidynių čempionams bus įteiktos „solidžios premijos”.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 25, 2012, 9:49 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:35 PM

Olimpinę rinktinę palaimino Gruzijos stačiatikių bažnyčios vadovas Ilija II, su sportininkais susitiko ir prezidentas Michailas Saakašvilis. Valstybės vadovas palinkėjo olimpiečiams pergalių ir pažadėjo, kad žaidynių čempionams bus įteiktos „solidžios premijos”. Jis nepatikslino, kokia konkrečiai suma turima omenyje, bet pareiškė, kad: „Aukso medalius iškovoję Gruzijos sportininkai gaus vieną didžiausių pasaulyje premijų.”

Pekino olimpinėse žaidynėse 2008 metais Gruzija iškovojo 3 aukso ir 3 bronzos medalius. Gruzijos sportininkų devizas Londono olimpinėse žaidynėse: „Geriau negu Pekine”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl G. Nausėda dar nelaimėjo?