EUROLYGA 2023

Londono gyventojai piktinasi metro trikdžiais

Prieš olimpiadą Londone nerimsta aistros dėl miesto transporto. Iki žaidynių pradžios likus vos porai dienų sunerimta, kad gausaus keleivių antplūdžio gali neatlaikyti metro. Nerimą miestiečiams sukėlė trumpalaikiai metro trikdžiai, kai transporto vagonus užplūdo tūkstančiai į olimpiados atidarymo repeticiją važiavusių žmonių.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto“ televizija

Jul 25, 2012, 1:36 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:59 PM

 Londono gyventojai mano, kad seniausia pasaulyje metro linija gali nesusidoroti su per olimpiadą užplūsiančiu kiekiu žmonių.  

Olimpinių žaidynių vykdomojo komiteto pirmininkas Paulas Deightonas tvirtina, kad pirmomis žaidynių dienomis valandai ar dviem gali kilti nesklandumų, bet juos pavyks išspręsti: „Manau, visi, kurie gyvena Londone, supranta, kad turime milžinišką transporto sistemą, kuri retkarčiais sutrinka. Tačiau juk yra alternatyvų, kaip grįžti namo. Žinoma, norime, kad per olimpiadą viskas veiktų sklandžiai“.

Transporto sistemos Londone reguliavimu nepatenkinti ne tik metro keleiviai, bet ir taksi vairuotojai. Prieš keletą dienų jie surengė streiką, nes taksi automobiliams nebus leista važinėti specialiomis delegacijoms ir aukštiems svečiams skirtomis eismo juostomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.