EUROLYGA 2023

Dziudo atstovai sužinojo savo varžovus olimpiadoje: vienas jų yra Vanuatu salų sportininkas

Du Lietuvos dziudo atstovai jau sužinojo savo pirmuosius varžovus Londono olimpiadoje. Šiandien ištraukus burtus paaiškėjo, jog svorio kategorijoje iki 90 kg kovosiantis Karolis Bauža šešioliktfinalyje susikaus su prancūzu Romainu Buffetu. Tuo tarpu svorio kategorijoje virš 100 kg startuosiantis Marius Paškevičius šešioliktfinalyje susigrums su Vanuatu salų valstybės Ramiajame vandenyne meistru Nazario Fiakaifonu.

M. Paškevičiui labiau pasisekė su burtais: olimpiadoje jis kovos rugpjūčio 3 dieną ir pergalės pirmoje kovoje atveju aštuntfinalyje varžysis su islando Thormoduro Jonssono ir brazilo Rafaelio Silvos poros nugalėtoju.
M. Paškevičiui labiau pasisekė su burtais: olimpiadoje jis kovos rugpjūčio 3 dieną ir pergalės pirmoje kovoje atveju aštuntfinalyje varžysis su islando Thormoduro Jonssono ir brazilo Rafaelio Silvos poros nugalėtoju.
Daugiau nuotraukų (1)

Modestas Krukauskas

Jul 26, 2012, 7:48 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:55 PM

„Kaip suprantate, M. Paškevičiui su burtais pasisekė kur kas geriau nei K. Baužai. Nieko apie tą vyruką iš Vanuatu nesu girdėjęs. Kiek man žinoma, šios salos atstovų olimpiadoje bus penki ir jie tikrai nėra tikri profesionalai – savotiška egzotika žaidynėse.

Tuo tarpu K. Baužai atiteko gerai žinomas varžovas. Prancūzas rimtas sportininkas ir reikia pripažinti, jog jam teks labai rimtai pakovoti“, - pasakojo Lietuvos dziudo federacijos prezidentas Vigmantas Sinkevičius.

M. Paškevičius olimpiadoje kovos rugpjūčio 3 dieną ir pergalės pirmoje kovoje atveju aštuntfinalyje varžysis su islando Thormoduro Jonssono ir brazilo Rafaelio Silvos poros nugalėtoju.

K. Bauža žaidynėse kovos rugpjūčio 1 dieną ir įveikęs prancūzą susikautų su graiko Illias Iliadis ir slovako Milano Randlo poros laimėtoju.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: rinkimų ir pilietybės referendumo apžvalga