EUROLYGA

Olimpine dvasia užsikrėtė net graužikai

Londono olimpinės žaidynės taip nenumaldomai artėja, kad mažai kas begali atsispirti kylančiam sportiniam ūpui arba... meniniam įkvėpimui!

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-26 13:30, atnaujinta 2018-03-17 20:16

Londonui dėliojant paskutiniuosius pasiruošimo štrichus prieš penktadienio olimpinių žaidynių atidarymo ceremoniją, šmaikštūs „Maverick Arts Publishing“ kūrėjai parodė pasauliui, kad ne tik žmonės užsikrėtė artėjančių žaidynių dvasia.

Ši leidykla pristato specialiai olimpinių žaidynių renginiui paminėti ir atšvęsti skirtą kalendorių - su serija jūrų kiaulyčių nuotraukų, kuriose jos mina bėgimo takelį ar pliuškenasi baseine. Nuotaikingas kalendorius, pavadintas „Guinea Pig Games – Going for Gold“ atskleidžia, kaip atrodytų mūsų gauruoti draugai atlikdami olimpinių žaidynių sportines užduotis.

Verčiančiame iš koto jūrų kiaulyčių žaidynių kalendoriuje mažieji graužikai užfiksuoti besivaržantys pagrindinėse tradicinių olimpinių žaidynių rungtyse, įskaitant irklavimą, dviračių treką ir ieties metimą.

Jos taip pat vaizduojamos iš visų jėgų bėgančios maratoną ir kovojančios trumpų nuotolių estafetės rungtyje. Gyvunėliai visai nesibaimina, kad sušlaps letenėles besirungdami baseine dėl sinchroninio nardymo, plaukimo ar buriavimo atviruose vandenyse čempiono titulo.

Gyvūnų mylėtojus žaismingo kalendoriaus kūrėjai skuba nuraminti – per fotosesiją nebuvo nuskriaustas nė vienas padarėlis. Jūrų kiaulyčių niekas nevertė iš tikrųjų bėgioti, nardyti ir lankstytis įvairiausiomis pozomis. Visa tai sukurta meistriškai naudojant nuotraukų redagavimo programas. Kompiuteriniai triukai leido kūrėjams išgauti juokingiausius judesius atliekančius graužikus. Kalendoriuje, kuris kainuoja apie 12 svarų, galima išvysti jūrų kiaulytes žaidžiančias krepšinį ir net įžvelgti sąsajas su tikrais čempionais - juk jos ne ką prasčiau siekia olimpinio aukso.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.