EUROLYGA 2023

U. Boltas: „Turiu problemų, tačiau jos nėra rimtos“

Greičiausiu pasaulio žmogumi tituluojamas jamaikietis Usainas Boltas atskleidė, jog turi sveikatos problemų, tačiau tikino, kad ketina padaryti tai, ko visi iš jo tikisi – laimėti aukso medalius, rašo dailymail.co.uk.

U. Boltas ramina aistruolius ir tikina, kad Londone sieks apginti titulus (AP).
U. Boltas ramina aistruolius ir tikina, kad Londone sieks apginti titulus (AP).
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 27, 2012, 12:14 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:33 PM

„Turiu nedidelių problemų, tačiau esu pasirengęs bėgti. Dabar viskas lyg ir gerai“, - teigė U. Boltas, kuris savo gerbėjus išgąsdino dar šį mėnesį, kuomet Jamaikoje tautiečiui Yohanui Blake'ui pralaimėjo 100 ir 200 metrų bėgimo rungtis. - „Mano pasirengimo rezultatai ir fizinė būklė buvo geri, tačiau ne geriausi. Man svarbiausia aukščiausius rezultatus pademonstruoti reikiamą dieną“.

Londone tris olimpinius medalius ginsiantis U. Boltas ramina aistruolius. Baiminamasi, jog „Žaibas“ gali nepademonstruoti savo „A“ klasės pasirodymo, tačiau sportininkas atkakliai tikina, jog problemos sunkumų nesukels.

„Turiu problemų, tačiau jos nėra rimtos. Esu susitelkęs ties pergalėmis. Niekada negalvoju apie pralaimėjimą. Viskas sukasi apie vieną – noriu apginti savo titulus. Jeigu nepavyktų, labai nusivilčiau, nes pastaruosius trejus metus tik dėl to ir dirbau“, - teigė U. Boltas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.