EUROLYGA 2023

Plaukimo princesė atsigauna po olimpinio šoko: „Po truputį pradedu suprasti, kas įvyko vakar“

Olimpinį auksą Londono olimpiadoje nuskynusi Rūta Meilutytė praėjus dienai po savo sensacingo triumfo prisipažino jau po truputį susivokianti, ką nuveikė olimpiniame baseine. „Tiesa, man dar reikia laiko „suvirškinti“ viskam“, - savo „Facebook“ profilyje antradienį ryte parašė čempionė. 15-metė lietuvė pirmadienį moterų plaukimo100 m krūtine distancijos varžybų finale už nugaros paliko visas varžoves ir iškovojo aukso medalį.

R. Meilutytė per apdovanojimų ceremoniją negalėjo sulaikyti ašarų./R. Dačkus (fotodiena.lt)
R. Meilutytė per apdovanojimų ceremoniją negalėjo sulaikyti ašarų./R. Dačkus (fotodiena.lt)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2012, 3:25 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:07 PM

„Taigi jau po truputį pradedu suprasti, kas įvyko vakar, bet man dar reikia šiek tiek laiko „suvirškinti“ viskam. Nebūčiau niekada apie kažką panašaus pasvajojus. Negaliu apsakyti, kaip jaučiausi stovėdama ant pakylos, kojos linko, širdis iš krūtinės vos neiššoko. Norėčiau visiems lietuviams iš viso pasaulio padėkoti už tokį nerealų palaikymą ir už tai, kad domitės plaukimu, tikiuosi, dabartinė plaukimo situacija Lietuvoje pagerės ir žmones pradės juo labiau domėtis, taip pat ir kitomis sporto šakomis, kaip gimnastika, boksas, dziudo, atletika ir t. t. Tai tiek kol kas norėčiau pasakyti. DAR KARTĄ AČIŪ LABAI VISIEMS!!!!“ - savo „Facebook“ profilyje antradienį perpiet įrašė R. Meilutytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.