EUROLYGA 2023

Į pusfinalį patekęs plaukikas V. Janušaitis: „Paskutiniame plaukime laimėti nėra šansų“

„Aš visuomet geriau pasirodau pirmoje pusėje, kuomet plaukiu nugara, todėl natūralu, kad buvau trečias, o vėliau kritau. Tai nieko tokio, nes patekau į pusfinalį", - tik baigęs 200 metrų plaukimą kompleksiniu būdu kalbėjo Vytautas Janušaitis, kuris pridūrė: „Dar vienoje olimpiadoje patekau į pusfinalį. Sakyčiau, kad kaip trisdešimtmečiui – labai neblogas rezultatas".

V. Janušaitis pateko į pusfinalį. (A. Barzdžiaus nuotr.).
V. Janušaitis pateko į pusfinalį. (A. Barzdžiaus nuotr.).
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-01 14:40, atnaujinta 2018-03-17 16:26

"Mano asmeninis rekordas – 1 min. 59,43 sek., todėl man visai nedaug trūko iki jo. O tai reiškia, kad rezultatas – geras. Vakare mėginsiu ištaisyti savo klaidas ir pagerinti skaičius“, - kalbėjo V. Janušaitis. Penktąjį plaukimą, kuriame varžėsi ir lietuvis, laimėjo JAV atstovas Ryanas Lochte – 1 min. 58,03 sek. "Paskutiniame plaukime visad būna stipriausi, todėl tikėtis laimėti plaukimą – be šansų. Plaukė pasaulio rekordininkas R. Lochte. Kiti irgi labai pajėgus", - kalbėjo plaukikas. - „Apie finalą dar neturiu jokių minčių. Turiu pavalgyti, pamiegoti ir ruoštis pusfinaliui“. Pusfinalyje V. Janušaitis startuos 22 val. 36 min. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.