EUROLYGA 2023

Dziudo aštuntfinalyje suklupęs M. Paškevičius: „Galbūt pritrūkau jėgų, o gal taktika buvo ne ta“

Lietuvos dziudo imtynininkas Marius Paškevičius savo pasirodymą Londono olimpinių žaidynių vyrų dziudo svorio kategorijoje per 100 kg baigė po aštuntfinalio. 2009 metų pasaulio čempionato bronzos medalio laimėtojas 32-ejų metų lietuvis kovoje dėl kelialapio į ketvirtfinalį penktadienį pralaimėjo 25-erių metų 155 kg sveriančiam brazilui Rafaeliui Silvai.

M. Paškevičiui (mėlynas kimono) kelionė Londone jau baigą ("Reuters")
M. Paškevičiui (mėlynas kimono) kelionė Londone jau baigą ("Reuters")
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 3, 2012, 1:56 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:04 PM

"Gal šiek tiek jėgų pritrūkau, gal taktiką ne tą pasirinkau. Negaliu pasakyti, - teigė M. Paškevičius, kuriam teko kovoti su 40 kg už save sunkesniu varžovu. - Svoris turėjo reikšmės, bet nedidelės. Žinau kokie mano varžovai, ne tokie jau maži. Atvažiavau kovoti su bet kuriuo. Iki šiol brazilą kartą buvau įveikęs ir du kartus jam pralaimėjęs. Prieš olimpines žaidynes tikslai buvo dideli. Norėjosi kuo geriau pasirodyti".

Kaip jau skelbta, šešioliktfinalyje trenerio Petro Vinciūno auklėtinis M. Paškevičius nugalėjo 24-erių metų Vanuatu salų atstovą Nazarijų Fiakaifoną (Nazario Fiakaifonu). "Varžovas nematytas. Nebuvo sunku su juo", - apie pirmąją savo kovą sakė M. Paškevičius.

2000 metų Sidnėjaus olimpinėse žaidynėse M. Paškevičius pirmojoje kovoje įveikė Argentinos atstovą, o po to nusileido taip pat Brazilijos imtynininkui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?