EUROLYGA 2023

Šiaurės Korėja savo gyventojams pirmą kartą rodo sėkmingus Pietų Korėjos pasirodymus olimpiadoje

Šiaurės Korėjos televizija pirmą kartą pradėjo rodyti sėkmingus Pietų Korėjos sportininkų startus Londono olimpinėse žaidynėse.

Šiaurės Korėjos gyventojai galėjo išvysti Pietų Korėjos atleto Song Dae-Nam triumfą vyrų dziudo (iki 90 kg) varžybose.<br>AP
Šiaurės Korėjos gyventojai galėjo išvysti Pietų Korėjos atleto Song Dae-Nam triumfą vyrų dziudo (iki 90 kg) varžybose.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 3, 2012, 12:44 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:08 PM

Kaip praneša penktadienį Pietų Korėjos tinklalapis „Daily NK”, turintis, kaip teigiama, informatorių tinklą Korėjos šiaurėje, per KLDR centrinę televiziją rodomi net tie Pietų Korėjos sportininkai, kurie laimi aukso medalius, nors anksčiau to niekada nebūdavo.

Taip pat pažymima, kad kasdienės olimpinių žaidynių transliacijos KLDR centriniais kanalais trunka ne mažiau kaip penkias valandas. Tai irgi yra beprecedentis atvejis - paprastai net svarbiausiems sporto renginiams būdavo skiriama ne daugiau kaip 15 minučių per vakarines naujienų laidas. Tiesa, varžybos tiesiogiai netransliuojamos.

Bet, tinklalapio duomenimis, dėl elektros tiekimo pertrūkių mėgautis sporto švente gali tik ribotas KLDR gyventojų skaičius. Net Pchenjane trūksta elektros, o kiti šalies miestai apskritai neturi galimybės žiūrėti varžybų vaizdo įrašų.

Pagal Londone pelnytų medalių skaičių KLDR olimpinė rinktinė šiuo metu užima aštuntąją vietą - ji jau iškovojo 4 aukso ir 1 bronzos medalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.