EUROLYGA 2023

Sudužusios viltys - dviratininkė S. Krupeckaitė keirino rungties varžybose liko septinta

Pasaulio dviračių sporto rekordininkė ir planetos treko čempionė lietuvė Simona Krupeckaitė palaidojo viltis iškovoti medalį keirino rungtyje. Dviračių treko varžybų keirino rungties pusfinalyje S. Krupeckaitė pirmame važiavime tarp šešių dalyvių buvo penkta. Laimėjusi varžybas dėl 7-12 vietų, dviratininkė užėmė septintąją vietą. Lietuvos sportininkė dar startuos sprinto rungtyje.

S. Krupeckaitė netapeko į keirino rungties finalą.
S. Krupeckaitė netapeko į keirino rungties finalą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 3, 2012, 10:11 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 2:48 PM

Finale triumfavo ir čempione tapo Didžiosios Britanijos dviratininkė Victoria Pendleton. Sidabrą iškovojo kinė Shuang Guo, bronzą - honkongietė Sze Wai Lee.

S. Krupeckaitė pusfinalyje startavo iš šeštosios pozicijos. Lietuvė pasirinko taktiką važiuoti paskutine, kuri, kaip paaiškėjo, buvo nesėkminga. Likus trims ratams prasidėjo atkakli kova dėl vietos ir S. Krupeckaitė buvo išsiveržusi į priekį, tačiau varžovės „prispaudė“ lietuvę ir ji nukrito į penktąją vietą.

29-erių S. Krupeckaitė per savo karjerą jau spėjo iškovoti daugybę apdovanojimų, tačiau tarp jų vis dar nėra olimpinio medalio. 2010 m. S. Krupeckaitė būtent keirino rungtyje tapo pasaulio čempione, po metų – liko 13-oje vietoje, o šiemet planetos pirmenybėse tenkinosi 8-ąja pozicija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.