EUROLYGA 2023

Lietuvių startai pirmadienį: kas kovos dėl medalių?

Lietuvos olimpinė rinktinė pirmadienį mes vieną pagrindinių savo kozirių Londono olimpiadoje – savo startus pradės lengvaatletis dukart olimpinis čempionas disko metikas Virgilijus Alekna. Pirmadienį jis varžysis atrankos varžybose. Be to, olimpiniame dviračių treke medalio sieks Simona Krupeckaitė, o lemiamas krepšinio turnyro grupės rungtynes su Tuniso atstovais žais mūsų šalies krepšininkai. Šie ir kiti lietuvių startai – rubrikoje „Tvarkaraštis“.

S. Krupeckaitė tęsia kovą dėl medalių sprinto rungtyje (Reuters nuotr.)
S. Krupeckaitė tęsia kovą dėl medalių sprinto rungtyje (Reuters nuotr.)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2012, 12:08 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:47 PM

12 val. Savo pasirodymą olimpiadoje pradės Lietuvos lengvaatletis 40-metis disko metikas Virgilijus Alekna. Atrankoje kovos 41 disko metikas, o lietuvis startuos A grupėje. Į finalą prasimuš geriausiai pasirodę 12 sportininkų.

12 val. 05 min. 100 m bėgime su barjerais debiutuos Sonata Tamošaitytė.

13 val. 15 min. Lietuvos krepšinio rinktinė žais lemiamas savo grupės rungtynes su Tuniso komanda. Nugalėjusi varžovus, Lietuva užsitikrintų ketvirtąją vietą grupėje ir ketvirtfinalyje žaistų su Rusija.

15 val. Buriavimo varžybose – lemiami plaukimai. „Laser Radial“ regatoje Gintarė Scheidt pateko tarp 10 geriausių sportininkių ir kovos dėl medalių. Pekino olimpiadoje G. Scheidt buvo antra.

18 val. 43 min. dviratininkė Simona Krupeckaitė startuos sprinto rungties ketvirtfinalyje susikaus su vokiete Krisrina Voegel. Nugalėjusi šią varžovę, S. Krupeckaitė tęstų savo lenktynes ir rytoj važiuotų finalinėse varžybose. Pralaimėjimo atveju šiandien 20 val. 30 min. S. Krupeckaitė kovotų dėl 5-8 vietų. 

23 val. Lietuvos boksininkas Evaldas Petrauskas ketvirtfinalyje susikaus su italu daugkartiniu Europos čempionu Domenico Valentino. Jei lietuvis įveiks šį etapą, jam būtų garantuotas olimpinis bronzos medalis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.