EUROLYGA 2023

Britų karališkasis paštas šalies olimpinių čempionų garbei aukso spalva perdažo pašto dėžutes

Didžiosios Britanijos simboliu tapusios raudonosios pašto dėžutės savo originalią pakeis pirmą kartą per beveik 140 metų. Tiesa, perdažytos bus ne visos dėžutės. Aukso spalvą jos įgaus tik gimtuosiuose auksą laimėjusių Didžiosios Britanijos atletų miesteliuose. Jeigu auksas laimimas komandinėje rungtyje, pašto dėžutė aukso spalva bus perdažyta vienoje vietoje, kuri susijusi su visais olimpiniais čempionais.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto“ televizija

Aug 8, 2012, 10:29 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:35 PM

Britų karališkasis paštas leidžia ir specialius pašto ženklus, ant kurių puikuojasi aukso medalius Londone laimėję šalies sportininkai. Tarp jų jau galima išvysti ir septynkovės laimėtoją Jessica Ennis, kuri kovojo su Austra Skujyte. Bus išleisti ne tik individualių, bet ir komandinių sporto šakų aukso laimėtojų pašto ženklai. Jie prekyboje pasirodo per 24-ias valandas nuo pergalės.

Tai pirmas kartas, kai britų karališkasis paštas į apyvartą paleidžia pašto ženklus su olimpinio aukso laimėtojais. Ir vos trečias kartas, kai pašto ženklus aukso medalininkams leidžia olimpinių žaidynių šeimininkė.

Didžiosios Britanijos sportininkai iki antradienio vakaro buvo laimėję jau 20 aukso medalių. Tai yra vienu daugiau nei prieš ketverius metus Pekine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.