EUROLYGA 2023

Prezidentės dovana parolimpiečiams - trispalvė

Penktadienio rytą į Londono parolimpines žaidynes buvo išlydėta Lietuvos delegacija. Prezidentūroje vykusiame renginyje šalies vadovė Dalia Grybauskaitė sportininkams įteikė trispalvę ir linkėjo tvirtybės bei pergalių. Prezidentė kviečia visus šalies žmones palaikyti ir didžiuotis savo sportininkais, kurie jau įveikė pačius aukščiausius atrankos barjerus ir netrukus gins Tėvynės garbę Londone.

Prezidentė gausiai sportininkų delegacijai įteikė trispalvę (D.Labučio/ELTA nuotr.)
Prezidentė gausiai sportininkų delegacijai įteikė trispalvę (D.Labučio/ELTA nuotr.)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 24, 2012, 12:32 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 4:35 AM

„Jūs esate antroji mūsų olimpiečių banga. Įteikiu Jums Lietuvos vėliavą, kaip Prezidento ir visos valstybės dovaną. Nešini valstybės vėliava laimėsite Jūs visi, nesvarbu, kokių rezultatų pasieksite. Jau vien tai, kad Lietuvos vėliava Londone bus Jūsų rankose, yra mūsų visų laimėjimas“, - į parolimpiečius kreipėsi D.Grybauskaitė.

Žaidynėse Lietuvai atstovaus 11 sportininkų: golbolo (aklųjų riedulio) komanda, 4 lengvaatlečiai - šuolininkė į tolį ir 3 rutulio stūmikai bei vienas plaukikas, rašo ELTA.

Per nepriklausomybės metus parolimpiečiai Lietuvai jau yra iškovoję 4 aukso medalius, 11 sidabro medalių ir 15 bronzos medalių.

2012 m. Londono parolimpinės žaidynės vyks rugpjūčio 29-rugsėjo 9 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.