EUROLYGA 2023

V. Klyčko tikėjosi varžovą įveikti po tikro nokauto, vokietis reikalavo revanšo (video)

„Esu šiek tie nusivylęs, nes norėjau laimėti po tikro nokauto. Buvau pasirengęs tęsti kovą. To paties norėjo ir Manuelis Charras, tačiau mediko sprendimas buvo kitoks“, - po pergalės prieš Vokietijos kovotoją kalbėjo sunkiasvorių pagal WBC seriją čempionas Vitalijus Klyčko. 41 metų V. Klyčko M. Charrą įveikė jau ketvirtajame raunde, kuomet teisėjas įskaitė techninį nokautą.

V. Klyčko ir toliau išlieka nenukarūnuotas.<br>AP
V. Klyčko ir toliau išlieka nenukarūnuotas.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Sep 9, 2012, 9:39 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:07 PM

Vokietis nenorėjo sutikti su tokiu sprendimu ir puolė teisėją bei ukrainietį, tačiau greitai nusiramino ir susitaikė su pralaimėjimu.

„Jis yra tikras kovotojas, turi didelę širdį ir vieną dieną tikrai taps čempionu“, - varžovą gyrė V. Klyčko.

„Į Maskvą vykau tapti čempionu. Visi, kas mane pažįsta žino, jog niekada nepasiduodu. Vitalijus yra puikus kovotojas, tačiau šįkart jis nelaimėjo – sprendimą priėmė teisėjas, pasitaręs su gydytoju, o ne mūsų komanda“, - kalbėjo M. Charras, kuris ukrainiečio reikalavo revanšo.

„Suprantu didelį norą kovoti su manimi dar kartą, tačiau tai daryti nori labai daug boksininkų“, - kalbėjo Ukrainos kovotojas.

M. Charras pirmajame raunde daugiausia gynėsi ir retai atakavo, tačiau pabaigoje sugebėjo keletą kartų smūgiuoti. Daugiausia gynybinėje stovėsenoje vokietis buvo ir antrajame raunde, tačiau V. Klyčko sugebėjo jį nokautuoti.

„Aš išprovokavau jį ir jis tapo agresyvesniu, pradėjo daryti daugiau klaidų. Tai buvo mano strategija“, - teigė V. Klyčko, trečiajame raunde sugebėjęs atlikti galingą „kablį“.

V. Klyčko Ukrainoje ketina siekti politiko karjeros – jis priklauso opozicijos partijai „Smūgis“ („Udar“). Kovotojas teigė, jog dabar ketina pailsėti ir tada svarstys, kokia bus jo ateitis.

„Siekiu svarbių tikslų ne tik sporte. Skrisiu į Kijevą ir rengsiuosi rinkimams į parlamentą. Man 41 metai, vis dar esu boksininkas, tačiau gamtos neapgausi. Greitai turėsiu savo pirštines pakabinti ant vinies“, - kalbėjo V. Klyčko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.