EUROLYGA 2023

Karjerą baigęs V. Alekna: „Durimis trinktelėjau stipriai“

„Savo karjerą jau baigiau. Londono žaidynės man buvo paskutinė olimpiada, o Deimantinės lygos buvo paskutinės oficialios svarbios varžybos. Tačiau negalima sakyti, kad tai visiškai paskutinės varžybos mano gyvenime, nes dar treniruosiuosi ir kitąmet, galbūt sudalyvausiu Vilniaus čempionate. O gal mane išvysite Lietuvos čempionate. Bet kuriuo atveju tai nebus aukšto lygio varžybos“, - teigė dukart olimpinis čempionas Virgilijus Alekna, kuris Briuselyje vykusiose „Deimantinės lygos“ varžybose baigė įspūdingą karjerą.

V. Alekna neatmetė galimybės dar pasirodyti varžybose, tačiau tikino, jog svarbiuose turnyruose nedalyvaus.<br>D. Umbrasas.
V. Alekna neatmetė galimybės dar pasirodyti varžybose, tačiau tikino, jog svarbiuose turnyruose nedalyvaus.<br>D. Umbrasas.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

Sep 10, 2012, 5:42 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:40 PM

„Yra įvairaus amžiaus vyrukų, kurie tinkamai mane pakeis. Yra Andrius Gudžius, kuris yra triumfavęs jaunimo pasaulio čempionate. Šiemet jis įsiliejo į suaugusiųjų gretas ir pasirodė tikrai gerai – jau yra numetęs ir 64 metrus. Manau, kad kitose olimpinėse žaidynėse tikrai turėsime disko metiką, kuris dalyvaus aukščiausiu lygiu, - teigė disko metikas. - Esu visiškai pasirengęs patarti. Jeigu tik patarimų prireiks, tikrai negailėsiu. Stengsiuosi padėti viskuo, kuo galėsiu.“  V. Alekna yra nusitaikęs į Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidento kėdę. Kartu su disko metiku dabartiniam vadovui Artūrui Poviliūnui iššūkį spalio 12-ąją mes ir olimpietė Daina Gudzinevičiūtė. „Mano siekis – kurti, padaryti, kad situacija dar pagerėtų. Siekčiau geresnių treniruočių sąlygų. Manau, kad reikia surasti daugiau lėšų. Esmė paprasta – padaryti geriau nei yra dabar, - teigė V. Alekna. - Kol kas su D. Gudzinevičiūte pakalbėti apie planus neteko, tačiau tikrai dar pasikalbėsime.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.