EUROLYGA 2023

V. Klyčko prakalbo apie karjeros pabaigą, jo atstovė spaudai tai neigia (video)

Apie karjeros pabaigą prakalbusio Vitalijaus Klyčko atstovė spaudai pareiškė, jog sunkiasvorių čempionas pagal WBC seriją buvo suprastas klaidingai. 41 metų V. Klyčko spaudos konferencijoje pareiškė: „Daugiau neketinu kovoti“, tačiau teigiama, jog ši frazė išimta iš konteksto, praneša „Ria Novosti“.

Kol kas neaišku, ar V. Klyčko baigė karjerą.<br>AP
Kol kas neaišku, ar V. Klyčko baigė karjerą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2012, 11:42 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:48 PM

„Galiu pasakyti visiems bokso aistruoliams, jog Ukrainos vėliava dar ne kartą bus iškelta, o nacionalinis himnas dar aidės, kuomet į ringą žengs Klyčko. Tai nebūsiu aš. Dabar kalbu apie savo jaunesnį ir talentingesnį brolį Volodymyrą“, - teigė V. Klyčko.

Jo atstovė spaudai Oksana Zinovieva tvirtino, jog boksininkas norėjo pasakyti, kad jis „neketina kovoti kai pasens“.

„Jis tai kartoja nuolat“, - teigė O. Zinovieva. Po tokių pareiškimų tapo neaišku, ar V. Klyčko iš tiesų baigė karjerą ar ne. Anksčiau jis yra teigęs, jog savo sprendimą priims po rinkimų į Ukrainos parlamentą, kur boksininkas žengia su partija „Udar“. Rinkimai vyks spalio 28 dieną.

V. Klyčko taip pat yra teigęs, jog rugsėjo 8 dieną vykusi kova tarp jo ir vokiečio Manuelio Charro buvo paskutinės profesionalų arenoje.

V. Klyčko vadybininkas Berntas Bentas teigė, jog jo klientas karjerą baigs tuo atveju, jeigu po rinkimų jis turės „svorį“ politinėje Ukrainos arenoje.

„Kova dėl demokratijos ir prieš korupciją yra kur kas svarbesnė nei su D. Haye“, - teigė D. Bentas.

V. Klyčko karjerą baigia profesionalų bokse kovojęs 47 kartus. Ukrainietis iškovojo 45 pergales, iš kurių 41-a baigėsi nokautais ir patyrė du pralaimėjimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.