EUROLYGA 2023

Olimpiečiams skirtų BMW kainų skirtumas – 60 tūkstančių litų

Londono olimpinėse žaidynėse medalius iškovojusiems Lietuvos sportininkams skirti BMW automobiliai skiriasi ne tik modeliais, bet ir įranga bei kainomis. Pigiausios dyzelinės versijos BMW 320d pagal oficialų kainoraštį kainuoja 122 tūkst., brangiausia BMW 525xD oficialiai kainuoja 181 tūkstantį litų.

Olimpinius medalius Londone iškovojusiems Lietuvos sportininkams skirti automobiliai jau laukia savo naujųjų šeimininkų.<br>J. Stacevičius
Olimpinius medalius Londone iškovojusiems Lietuvos sportininkams skirti automobiliai jau laukia savo naujųjų šeimininkų.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Mindaugas Grinius

Oct 5, 2012, 7:39 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:54 AM

Iš viso medalius laimėjusiems olimpiečiams skirti 5 BMW automobiliai: du BMW 320d, vienas penktos serijos BMW 520d ir du visais keturiais ratais varomi BMW 525xD.

Visi šie automobiliai varomi dyzeliais varikliais ir automatinėmis pavarų dėžėmis.

Auksą iškovojusiai Rūtai Meilutytei atiteks juodas BMW 525xD su šviesiai rudos spalvos odiniu salonu.

Laura Asadauskaitė važinės tokiu pat modeliu, tačiau pasirinko kitą - tamsiai rudą automobilio spalvą. Salonas - taip pat šviesiai rudos spalvos.

Irkluotojas Jevgenijus Šuklinas gaus baltą 5 serijos BMW su juodos odos salonu.

Evaldas Petrauskas ir Aleksandras Kazakevičius važinės baltais trečios serijos BMW, skiriasi tik jų salono odos spalva - boksininkas pasirinko šviesią, imtynininkas - juodą odą.

„Visi šie automobiliai yra ne pigiausios bazinės įrangos lygio, bet sukomplektuoti atsižvelgiant į sportininkų pageidavimus, tačiau detalesnės informacijos ir kainų negaliu skelbti“, - sakė bendrovės „Krasta auto“ rinkodaros specialistė Augustė Miliūtė.

Automobiliai išsiskiria gerais dinamikos ir ekonomiškumo duomenimis. Štai trečios serijos BMW su 184 AG galios dyzeliniu varikliu iki 100 km per valandą spurtuoja per 7,5 sekundės ir naudoja vidutiniškai tik 4,5 litro dyzelino.

Didesnis ir sunkesnis penktos serijos BMW su tokiu pat varikliu yra puse sekundės lėtesnis ir naudoja 300 gramų daugiau degalų.

Galingiausias BMW 525 su 218 AG varikliu ir visais varomais ratais yra greičiausias (7 sekundės) ir naudoja 5,1 l dyzelino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.