EUROLYGA 2023

Sporto mėgėjai kviečiami į unikalias varžybas

Kai Arnoldas Schwarzneggeris kažkada galiūnų varžybose parodė, ką reiškia rungtis “Spausk ir bėk!”, pasaulis suprato - bus įdomu. Pirmąkart varžytis tokioje rungtyje bus galima ir Lietuvoje. Šį sekmadienį, spalio 7 dieną, Vilniuje prie “Siemens” sostinės gyventojai ir svečiai galės taip pat išbandyti jėgas bėgant šią unikalią rungtį. Tai “Tarptautinio sporto festivalio 2012” dalis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-05 17:26, atnaujinta 2018-03-16 08:02

“Nors iš pirmo žvilgsnio ši rungtis atrodo ir labai lengva, tačiau ji reikalauja gero fizinio pasirengimo. Kiekvienas dalyvis, prieš stodamas ant starto linijos, turės gulėdamas kuo daugiau kartų nuo krūtinės “išstumti” savo svorį atitinkantį svarmenį ir paskui įveikti dar ir 5 kilometrų distanciją.

Kiekvienas toks “išspaudimas” atims net 30 bėgimo rezultato sekundžių. Laimės tas, kieno laikas susumavus abiejų užduočių rezultatus bus geriausias”, - miestiečius kviečia VšĮ “Sveikas miestas” direktorius Mantas Paulauskas.

Viešoji įstaiga “Sveikas miestas” ir “Sporto festivalis” bei Lietuvos galiūnų federacija kviečia nepabijoti mesti iššūkio ir įveikti 5 km distanciją kitaip.

Tie, kuriems rungtis “Spausk ir bėk!” atrodo per sudėtinga,, “Sveikas miestas” ir “Tarptautinis sporto festivalis 2012” kviečia bėgti tiesiog 5 km distanciją. Čia taip pat bus apdovanoti greičiausieji bėgikai.

Norintieji dalyvauti abiejose rungtyse, kviečiami užsiregistruoti iš anksto el. pašto adresu: bek@sveikasmiestas.lt, nurodant dalyvio vardą, pavardę, amžių, svorį, miestą ir varžybų pavadinimą.

Daugiau informacijos: www.savickasclassic.com ir www.sveikasmiestas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.