EUROLYGA 2023

U. Boltas: „Po ketverių metų būsiu dar greitesnis“

Greičiausiu pasaulio žmogumi tituluojamas Usainas Boltas žurnalistus patikino, kad po ketverių metų Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse apgins savo titulus 100 ir 200 metrų bėgimo distancijose.

Sprinteris U. Boltas jau žarstosi pažadais apie naujus rekordus<br>AP
Sprinteris U. Boltas jau žarstosi pažadais apie naujus rekordus<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2012, 9:29 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:23 AM

Bėgikas paneigė gandus, kad savo jėgas kitose olimpinėse žaidynėse išmėgins šuolio į tolį ir 400 metrų bėgimo rungtyse. „Nenoriu bandyti nieko naujo, kadangi Rio tiesiog ginsiu savo titulus, - viešėdamas Naujoje Zelandijoje kalbėjo „gyvoji legenda“. - Norėsiu visam pasauliui įrodyti, kad tai yra įmanoma“.

Sprinteriui šiuo metu priklauso geriausi 100 ir 200 metrų bėgimo rezultatai. Jis yra įsitikinęs, kad pats gali juos pagerinti. „Plušu kiekvienoje treniruotėje, nežinau, koks greitas galiu būti, tačiau kiekvienais metais stengiuosi distanciją įveikti vis greičiau. Man patinka varžytis su savimi ir džiaugtis gerėjančiais rezultatais“, - sakė U. Boltas, kuris prieš Londono olimpines žaidynes Jamaikoje vykusioje atrankoje nusileido savo kolegai Yohanui Blake'ui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.