EUROLYGA 2023

„Nike“ nutraukė sutartį su L. Armstrongu, nes pasijuto apgauti (video)

„Nike“ nutraukė sutartį su dviratininku Lance'u Armstrongu. Tai sukėlė šurmulį sporto pasaulyje, kadangi sportinės avalynės ir aprangos gamintojas visada tik gindavo savo sportininkus. Jie gynė krepšininką Kobę Bryantą, golfo žaidėją Tigerį Woodsą, lengvaatletę Marion Jones, kai kilo skandalai dėl jų poelgių. „Nike“ netgi gynė beisbolo žaidėją Alexą Rodriguezą, kai šis prieš tris metus buvo įtariamas dopingo vartojimu.

Nike“ nepatiko, kad L. Armstrongas slėpė, kad vartoja draudžiamus preparatus ir pasijautė išduoti.<br>AP
Nike“ nepatiko, kad L. Armstrongas slėpė, kad vartoja draudžiamus preparatus ir pasijautė išduoti.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2012, 10:05 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:50 PM

„Nike“ nepritaria draudžiamų preparatų vartojimui ir sutinka su A. Rodriguezu, kad jie neturėtų būti vartojami. Daugiau šių problemų nekomentuosime“, - prieš tris metus savo pranešime rašė „Nike“ atstovai.

Šįkart jie buvo griežtesni dėl Lance'o Armstrongo. „Apgailestaujame, kad sportininkas, su kuriuo bendradarbiavome ilgiau nei dešimt metų dalyvauja dopingo skandale ir mus klaidino. Pranešame, kad nutraukiame kontraktą su šiuo atletu. „Nike“ nepritaria nelegalių preparatų vartojimui“, - „Nike“ rašo dabar.

Pranešimai yra panašūs, tačiau rezultatas skirtingas. JAV žurnalistai spėliodami, kodėl šįkart „Nike“ negina sportininko yra labai paprasta. Jie tikina, kad pagrindinis žodis pranešime yra „klaidinami“.

„Business Insider“ spėja, kad „Nike“ nepatiko, kad dviratininkas slėpė, kad vartoja draudžiamus preparatus ir pasijautė išduoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.