EUROLYGA 2023

S. Krupeckaitės planai: atostogos ir šeimos pagausėjimas

Simona Krupeckaitė su savo vyru Dmitrijumi Leopoldu jau atšventė įkurtuves savo name. Ateities planuose - atostogos ir šeimos pagausėjimas. „Apie tai seniai galvojame, tačiau planus kartais būna sunku įvykdyti. Lauksim. Kai Simona susirengs tapti mamyte, spauda tikrai sužinos. Stipri šeima, vaikai – mano didžiausia svajonė“, - sakė D. Leopoldas.

„Apie tai seniai galvojame, tačiau planus kartais būna sunku įvykdyti. Lauksim. Stipri šeima, vaikai – mano didžiausia svajonė“, - sakė S. Krupeckaitės vyras ir treneris D. Leopoldas<br>M. Stankevičius
„Apie tai seniai galvojame, tačiau planus kartais būna sunku įvykdyti. Lauksim. Stipri šeima, vaikai – mano didžiausia svajonė“, - sakė S. Krupeckaitės vyras ir treneris D. Leopoldas<br>M. Stankevičius
Daugiau nuotraukų (1)

sportas.info

Oct 25, 2012, 10:05 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:59 PM

Lietuvos dviračių treko sprinterių treneris, S. Krupeckaitės vyras D. Leopoldas neslepia: „Mums būtinai reikia pailsėti. Aštuonerius metus iš eilės Simona be atostogų dalyvauja paties aukščiausio rango varžybose, todėl labai sudėtinga išlaikyti tokį tempą, reikia poilsio. Manau, kad dabar tas laikas atėjo.“

Atostogas pora gali pradėti puikios nuotaikos - Panevėžyje vykusiame Europos dviračių treko čempionate S. Krupeckaitė iškovojo tris medalius - auksą keirine ir komandiniame sprinte bei bronzą sprinte.

„Dabar jau viską susitvarkėme, nusipirkome baldus, atšventėme įkurtuves – labiau norisi būti namuose ir čia treniruotis, - apie savo naują būstą paklaustas sakė D. Leopoldas. - Visą laiką sakiau ir sakysiu, kad Lietuvoje yra visos sąlygos parengti gerą sportininką, reikia tik noro dirbti. Nesakau, kad tos sąlygos yra tokios pačios, kokias turi britai, tačiau šių šalių negalima lyginti“.

Treneris nesutriko, paklaustas ir apie šeimos pagausėjimą: „Apie tai seniai galvojame, tačiau planus kartais būna sunku įvykdyti. Lauksim. Stipri šeima, vaikai – mano didžiausia svajonė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.